Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli uzman erbaş alım ilanı

Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli uzman erbaş alım ilanı

Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli uzman erbaş alım ilanı

Jandarma Genel Komutanlığının Uzman Erbaş ihtiyacını karşılamak amacıyla personel alımı yapılacaktır.

En az lise ve dengi okul mezunu lise ve dengi okul mezunu veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olup askerlik hizmetini erbaş/er olarak tamamlamış veya halen silâhaltında olan erbaş ve erlerden Jandarma Komando ve Jandarma Emniyet Asayiş branşlarında alım yapılacaktır.

En az lise ve dengi okul mezunu, askerlik hizmetini yapmış veya başvurduğu esnada yapan, 25 yaşını bitirmemiş, Müracaat tarihinin ilk günü itibarıyla terhisinin üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş, sağlık raporu almış, en az 164 cm boyunda, TSK’da daha önce rütbeli olarak istihdam edilmemiş, fiziki görünüşü kusursuz, güvenlik soruşturması olumlu, askerlik hizmetinde ceza almamış, adli sicil kaydı olmayan, yasadışı görüşleri benimsememiş olanlar başvuruları alınacaktır.

Başvurular 01 – 30 Nisan 2016 tarihleri arasında Jandarma Genel Komutanlığı internet sitesi üzerinden yapılacaktır. Seçme sınavları 23 Mayıs – 10 Haziran 2016 tarihleri arasında Ankara Jandarma Okullar Komutanlığı yapılacaktır. Sınav merkezi, saati ve sınav ile ilgili diğer açıklayıcı bilgiler 30 Nisan 2016 tarihine kadar sadece www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanacak, adaylara ayrıca yazılı bir bildirimde bulunulmayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.