JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞINDAN DUYURU

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞINDAN DUYURU

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞINDAN DUYURU

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞINDAN DUYURU
Jandarma Genel Komutanlığının Sözleşmeli Astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla lisans ve önlisans düzeyinde Jandarma, Uçak/Helikopter Teknisyeni, İstihkam, Muhabere ikmal, Bakım, Personel ve Maliye sınıflarında erkek ve Jandarma sınıfında ise kadın personel alınacaktır. Adayların önlisans/lisans programlarından mezun ya da kesin kayıt tarihinden önce mezun olması zorunludur.

1. BAŞVURU ŞARTLARI :

a. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

b. Fakülte, yüksekokul veya meslek yüksekokulu veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş veya kesin kayıt tarihine kadar mezun olabilecek durumda olmak.

c. Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1989 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.), lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için otuz iki yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.), bitirmemiş olmak.

ç. www.jandarma.tsk.tr

 internet adresinde yayımlanan Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzunda düzenlenmiş olan "Sözleşmeli astsubay adaylarında aranacak nitelikleri taşımak."

2. BAŞVURU YERİ, ZAMANI VE ŞEKLİ :

a. Sözleşmeli astsubay sınavına adaylar başvurularını, 20 Eylül - 07 Ekim 2016 tarihleri arasında, www.jandarma.tsk.tr

 internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasından yapacaklardır.

b. Adayların başvurularının tamamlanmasını müteakip temin edilecek kontenjan miktarları dikkate alınarak belirlenecek miktar kadar aday seçme sınavlarına www.jandarma.tsk.tr

 internet adresinde yapmış oldukları başvuru sırası dikkate alınarak çağrılacaklardır.

c. Adayların başvuru sonuçlarının açıklanması sırasında seçme sınavlarına ilişkin uygulanacak sınavlar ve gelirken getirecekleri belge ve malzemelere ilişkin duyuru www.jandarma.tsk.tr

 internet adresinde yayımlanacaktır,

ç. Kılavuzun tamamı okunmadan, internet ortamında başvuru yapılmamalıdır. Başvuru esnasındaki yapılabilecek yanlış kodlamalar ve yanlış beyanlardan doğacak olumsuz sonuçlardan aday sorumludur.

3. İLETİŞİM : Beytepe Korgeneral Şehit İsmail Selen Kışlası J.Gn.K.lığı Personel Temin Merkezi Komutanlığı Astsubay Kısmı Beytepe /ANKARA' dır Tel: (0312) 464 4823 (Hafta İçi 08.00-17.00 saatleri arası) internet Adresi : www.jandarma.tsk.tr 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.