Kadın dizisi bakın neden final yaptı

Kadın dizisi bakın neden final yaptı

Kadın dizisi bakın neden final yaptı

Kadın neden final yaptı: Kadın’ın noktalanmasının ardındaki sebep açığa çıktı mı? 

Özge Özpirinççi’nin baş rolünü üstlendiği Bahar Çeşmeli karakterinin Doruk ve Nisan isimlerindeki 2 çocuğu ile beraber yaşam mücadelesinin çarpıcı bir şekilde gözler önüne serildiği Kadın dizisi izleyici kitlesinin karşısına geçtiği ilk bölümden itibaren büyük bir yankı uyandırmıştı. 

Bilindiği üzere dizinin ilerleyen bölümlerinde Bahar’ın hayatta olmadığını zannettiği eşinin Sarp’ın ansızın çıkagelmesiyle beraber olaylar giderek farklı bir boyut kazanmaya başlamıştı. 


Ve üçüncü sezonda hiç beklenmedik bir şekilde tedavi altında tutulan Sarp’ın hastanede gözlerini yumarak yaşamını yitirmesi Bahar’ın hayatında önemli bir dönüm noktası yaşamasına neden olmuştu.

KADIN DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPTI?

 Yapımcılığında Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan’ın yer aldığı ve yönetmenliğini ise Nadim Güç’ün üstlendiği dram türünde Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin neden final yaptığı konusunda henüz kesin bir bilgi olmamakla beraber, dizinin yayıncısı MED Yapım’ın senaryodan büyük beklentisi olduğu ve bunun senaristler tarafından karşılanamadığı için yayından kaldırılacağı söylenmektedir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum