Kadın yolcu iç çamaşırını uçakta  kuruttu

Kadın yolcu iç çamaşırını uçakta kuruttu

Kadın yolcu iç çamaşırını uçakta kuruttu

Uçakta inanılmaz olay! Herkes şoke oldu! Kadın yolcu uçakta iç çamaşırını çıkardı! Yolcuların şaşkın bakışları arasında 20 dakika boyunca bakın ne yaptı?

Bir kadın, uçakta ıslak iç çamaşırı kurutmaya çalışırken görüntülendi. Çin basınına göre, internette dolaşıma giren bu video, Türkiye'den Moskova'ya yapılan bir uçuş sırasında kaydedildi. Görüntülerde kadın, iç çamaşırını çıkarıp hemen kafasının üstündeki klimayı kullanarak kurutmaya devam ederken, yolcuları şoke ediyor

Türkiye-Moskova seferini yapan uçakta, kadın yolculardan birinin iç çamaşırını uçağın havalandırmasında kurutmaya çalışması internette paylaşım rekorları kırdı.

Sosyal medyada yayılan bir video herkesi hayret içinde bıraktı. Bir kadın uçağın havalandırmasında iç çamaşırını kuruttu.

UÇAK TÜRKİYE’DEN KALKTI

Çin basınına göre internette dolaşıma giren bu video, Türkiye’den Moskova’ya yapılan bir uçuş sırasında kaydedildi. Görüntülerdeki kadın, iç çamaşırını çıkarıp hemen kafasının üstündeki klimayı kullanarak kurutmaya devam ederken, yolcuları bu durum karşısında şoke oldu.

20 DAKİKA SÜRDÜ

Uçaktaki yolcuların hayrete düştüğü kurutma işleminin yaklaşık 20 dakika devam ettiği ve kadının kendisini kayda alanları da görmezden gelip iç çamaşırını kurutmaya devam ettiği belirtildi.

Birçok kullanıcı tarafından paylaşılan görüntüler sosyal medyada viral oldu

2018 MEMUR - PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.