KADRO ALAN TAŞERONA 'SENDİKA' UYARISI!

KADRO ALAN TAŞERONA 'SENDİKA' UYARISI!

KADRO ALAN TAŞERONA 'SENDİKA' UYARISI!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, 21 Temmuz 2018 tarihinde Hizmet-İş Sendikası Muş Şubesi 5. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

 

Genel kurula Hak-İş'in yanı sıra, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yakti,, Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Hizmet-İş Sendikası yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve basın mensupları katıldı.

“Türkiye’nin Normalleşmesi ve Barışın Sağlanması İçin Çaba Sarf Etmeliyiz”
OHAL’in kaldırılmasıyla birlikte uluslararası sendikal toplantılarda ve değişik platformlarda Türkiye’ye yapılan olağanüstü hal eleştirisinin ortadan kalktığını, ancak Türkiye’nin normalleşmesi ve barışın sağlanması için çaba sarf etmek gerektiğini vurgulayan Mahmut Arslan, valilere, OHAL sonrası için düzenlemeyle verilen yetkileri olumlu bulduklarını söyledi.

Taşerondan Kadro Alan Kamu İşçilerine Sendikalılık Uyarısı
“Kendini dünyanın hakimi görenlerden korkarsak mücadele edemeyiz” diye konuşan Arslan, “Taşeron mücadelesini de bu prensiple başlattık. Mazlumların duasını alarak zalimlerin zulmünü ortadan kaldıralım diye yola çıktık. Onların ilk defa sendikalı olmalarının yolunu açtık, sonra kadrolu olmalarını sağladık. Eksikleri var elbette, bunları da aşacağız. Sendikanıza sahip çıkmazsanız, birliğinizi, gücünüzü, dayanışmanızı kaybederseniz bir gün kendinizi kapının önünde bulursunuz” diye konuştu.

TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.