Kadroya Geçemeyen Taşeron İşçiler İçin Yeni Çalışma

Kadroya Geçemeyen Taşeron İşçiler İçin Yeni Çalışma

Kadroya Geçemeyen Taşeron İşçiler İçin Yeni Çalışma

Kadroya geçemeyen taşeron işçiler için sendikalar tarafından çeşitli çalışmalar yapılarak adımlar atılıyor.

Konu ile ilgili olarak bir süredir taleplerin yetkililere ulaştırılması konusunda emek harcayan kadroya geçemeyen taşeron işçilere sendikalar tarafından destek geliyor. Sendikalar tarafından yapılan sözcülük vasfı kapsamında talepler yetkililere ulaştırılıyor.

TAŞERON İŞÇİLERİ YAKTILAR GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
 2019 Kadroya Geçen 4/D'li Taşeronların Maaş ,Özlük ,Prim Hakları okumak için buraya tıklayınız
Yaşanan son gelişmelere göre HAK İŞ Sendikası tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada kadroya geçemeyen taşeron işçiler için yeni çalışmaların yapıldığı AÇIKLANDI
Adana’da sendika toplantısında bir araya gelen sendikanın genel başkanı ve yetkililer tarafından ortak bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada bundan önceki süreçte HAK İŞ olarak 12 senedirtaşeron sorunu üzerinden faaliyetler yaptıkları belirtilirken söz konusu süreçte 1 milyona yakın işçinin kadroya geçmesine vesile oldukları da vurgulandı.

Gerçekleştirilen toplantıda kadroya geçemeyen taşeron işçiler üzeine yoğun çalışmalar yapıldığı ifade edildi ve bakanlıklarda ve KİT’lerde çalışan bütün taşeron işçilerden talep imzaları alındığını ve taşeron işçilerin yazılı olarak verdikleri dilekçeleri ilgili makamlara kısa sürede ulaştıracakları belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.