Kadroya Geçen Taşeron Taleplerine Erdoğan Cevap Verdi mi? Son Dakika!

Kadroya Geçen Taşeron Taleplerine Erdoğan Cevap Verdi mi? Son Dakika!

Kadroya Geçen Taşeron Taleplerine Erdoğan Cevap Verdi mi? Son Dakika!

Kadroya alınan taşeron işçilerin, günlerdir beklediği konu, Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine sunulan dosyaya nası bir cevap vereceği. Taşeron işçiler taleplerini ve kadroya geçtikten sonra nasıl zorluklarla karşılaştıklarını anlatan bir dosya hazırladılar ve bu dosyaya Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği cevap merakla beklenmekte.

Taşeron işçilerinin de merakla beklediği haberlerden biri olan ve 696 Sayılı KHK ile kadro alan işçilerin durumunu ve işçilerin taleplerinin bulunduğu dosyanın Başkan Recep Tayyip Erdoğan 'a sunulduğuna ifade edildi. Geçtiğimiz yıllarda Kanun Hakkında Kararname ile kadro sahibi olan taşeron işçiler, bu geçiş sonucunda maaş ve diğer çalışma şartları olan sosyal haklardan feragat etmek zorunda kalmıştı. Bu durum sonucunda mağdur bir duruma düşen taşeron işçiler başta sosyal medya ve meydanlar olmak üzere seslerini her alanda duyurmaya çalışmıştı.

Birçok kişinin merakla beklediği ve her geçen gün bir haber yayınlanmasını beklediği bunun yanı sıra TBMM 'de de gündemde yer alan konu ile ilgili bir talep dosyası hazırlandığı ve söz konusu dosyanın değerlendirmesi üzerine Başkan Erdoğan’a sunulduğu ifade edildi. Başkan Erdoğan’ın masasında yer alan dosyada özellikle 2020 Ekim Ayı’na ertelenen Toplu İş Sözleşmesi konusuna ilişkin belgeler de söz konusu talep dosyası içerisinde yer alıyor.

İşçilerin İstekleri de Dosyada Yer Alıyor


 
Gündemde yer alan bilgilere göre taşeron işçilerin taleplerini, şikâyetlerini ve çalışma şartlarının belirtildiği söz konusu dosyanın değerlendirildiği ve Yakın zamanda düzenlenecek olan bası toplantısında bu konu ile ilgili bir açıklama yapılması gündemde yer alıyor. Toplantıda genel olarak işçilerin maaşlarına enflasyon farkı getirilmesi gibi çeşitli talepleri masaya yatırılacak ve değerlendirme sürecine alınacak.

Recep Tayyip Erdoğan ve hükumet tarafından bir açıklama yapıldığı anda sitemiz anında yayınlayacaktır  Bizi takip ederek son dakika taşeron haberlerine ulaşabilirsiniz.

Sizde sitemiz üzerinden yapacağınız yorumlarla her türlü taşeron sorunlarınızı memurlarahaber.com sitesi üzerinden sesinizi duyurabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum