Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğün ’ ce  personel alımı yapılacağı duyuruldu.Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Beden İşçisi  ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 4 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır. Beden İşçisi alımı için :

19.09.2009 tarih ve 27354 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren "Kamu Kurum Ve Kuruluşlarına TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan) İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde çalıştırılmak üzere 1 ( Bir ) adet Beden işçisi alınacaktır. Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu olanlar ve İŞKUR da TMY statüsünde kaydı bulunan adaylar başvurabilir.

Bu talep Terörle mücadelede göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı kendilerine verilen üstün hizmet belgesi veya takdir belgesine sahip olan öncelikli grubundaki kişileri kapsamadığı için takdir belgeli öncelikliler başvuramaz, başvuruları kabul edilmeyecektir.Başvuracak adayların en az lise mezunu olup lise düzeyinde 2014 KPSS ‘ ye girmiş olmaları gerekmektedir.

İlana başvuracak adayların (00003284196) iş ilan no ile Kahramanmaraş Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 4 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.