KALKINMA BAKANLIĞINA 30 MEMUR ALINIYOR

KALKINMA BAKANLIĞINA 30 MEMUR ALINIYOR

KALKINMA BAKANLIĞINA 30 MEMUR ALINIYOR

T.C. Kalkınma Bakanlığından : KALKINMA BAKANLIĞINA SINAVLA PLANLAMA UZMAN YARDIMCISI ALINACAKTIR
Kalkınma Bakanlığına Planlama Uzman Yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacaktır.
Genel İdare Hizmetleri sınıfının 8 ve 9 uncu derecelerine atanacak toplam 30 adet kadro için alınacak Planlama Uzman Yardımcılarının bölüm ve kontenjanları aşağıda belirtilmiştir. 
2) İstenen Belgeler: Sınava gireceklerin www.kalkinma.gov.tr internet adresindeki Planlama Uzman Yardımcılığı Sınav Başvurusu bağlantısından talep edilen bilgileri elektronik ortamda girmesi ve
a) Mezuniyet diplomasını ya da geçici mezuniyet belgesini,
b) KPSS sonuç belgesinin ve YDS sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısını, c) Kendi el yazısı ile hazırlanan özgeçmişini,
ç) 1 adet yeni çekilmiş 4,5x6 ebadında vesikalık fotoğrafını tarayarak sisteme yüklemeleri ve 23/11/2016 tarihinden itibaren 07/12/2016 günü mesai bitimine (saat 18.00) kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Şahsen veya posta yoluyla yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.
3) Yazılı Sınav: Yazılı sınav 25/12/2016 tarihinde saat 10.00’da Ankara’da yapılacaktır.
Adayların sınava girecekleri adresler 19/12/2016 tarihinden itibaren www.kalkinma.gov.tr internet adresinden ve Kalkınma Bakanlığı binası girişine asılacak ilan ile duyurulacak, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
Adayların sınav saatinden en az yarım saat önce sınava girecekleri yerde hazır bulunmaları ve yanlarında fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport), yumuşak kurşun kalem ve silgi bulundurmaları gerekmektedir.
İLAN DETAYLARINA VE KILAVUZA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.