Kameralara böyle yansıdı…

Kameralara böyle yansıdı…

GÖKTAŞI MI DÜŞTÜ? O ANLAR GÖRÜNTÜLENDİ...

Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'daki birçok ilimizde gökyüzünden parlayan bir cisim düştüğü görüldü. Vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla görüntüledi. Ekipler arazide inceleme başlatırken, henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Bugün akşam Erzurum’da hava aniden aydınlandı ve gökyüzünden parlayan bir cisim düştüğü görüldü. Cismin düşme anını vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntülerken, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’daki birçok ilimizde görüldü. Düşme anından sonra ise havada toz bulutu oluştuğu görüntülere yansıdı. Sivas’ta da birçok noktadan yapılan “gök taşı düştü” şeklindeki ihbarlar üzerine ekipler arazide inceleme başlattı.

screenshot-1-137.png

Trabzon, Artvin, Malatya, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Erzurum, Sivas, Tunceli, Erzincan ve Ardahan’da çok sayıda vatandaş, görüntülerle birlikte göktaşı düştüğünü belirttiler. Türkiye’ye göktaşı düşüp düşmediği ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.
SİVAS
Sivas’ta Gürün, Kangal ve Şarkışla ilçelerinde birçok kişi jandarmayı arayarak “Gök taşı gördük” şeklinde ihbarlarda bulundu. İhbar üzerine AFAD ve UMKE ekipleri, gök taşının görüldüğü iddia edilen notalarda inceleme başlattı.


Sivas’ın Gürün ilçesi ile Kangal ilçesi arasında kalan kırsal alanda AFAD, UMKE ve Jandarma ekipleri alan taraması yaptı. Yapılan taramada herhangi bir belirtiye rastlanılmadı. Çevrede köylerde yaşayanlar bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.