Kamu Bankaları 29 İlde Dev Personel Alımı

Kamu Bankaları 29 İlde Dev Personel Alımı

Kamu Bankaları 29 İlde Dev Personel Alımı

Memurlara haber sitesi olarak kamu kurumlarının tamamı için yayınlanan personel alım ilanlarının tamamını sizlere günlük olarak ulaştırmaya devam ediyoruz. Okuyucularımız tarafından KPSS şartı aranmaksızın iş ilanlarının da sitemiz tarafından yayınlanması talep edilmektedir. Önem düzeyi yüksek iş ilanlarını sizlere sunmaya devam ediyoruz.

Pi2 Organisations Türkiye'nin en yenilikçi kamu bankası için oluşturduğumuz satış ekibimizde görev almak ister misiniz sloganıyla yola çıkıyor.

Üye İş Yeri Satış Temsilcisi unvanıyla Adana, Adıyaman, Amasya, Antalya, Balıkesir, Bolu, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Isparta, Mersin, İstanbul (Avr.), İzmir, Kayseri, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa, Zonguldak, Aksaray, Yalova, Düzce, İstanbul (Asya) illerinde bir çok personel alımı yapılacaktır.

İlana Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar Lise, Ön Lisans, Üniversite mezunları arasından KPSS şartı aranmaksızın alım yapılacaktır.

Belirtilen iş tanımı şöyle: Müşterimiz olan lider bankaya yeni üye işyeri kazandırmak, mevcut işyerleri için tutundurma ziyaretleri gerçekleştirmek ve Pos cihazı pazarlaması yapmak olacaktır. İşe yerleştirileceklere Maaş + Yol Ücreti + Yemek Kartı + Prim + SGK + Agi olarak ödeme yapılacaktır.

Aranan genel şartlar: 30 Yaşını aşmamış, Minimum lise mezunu, Sıcak satış ve pazarlama tecrübesine sahip, Dinamik ve seyahat engeli olmayan, İletişim becerisi yüksek, Sorumluluk alabilen, Müşteri ve çözüm odaklı çalışan, Bay adaylar için askerliğini yapmış veya 2 yıl tecillli olmak şartı var.

Adaylar internet ortamından bu ilana başvurabilecek. Kariyer sayfasında üye olunduktan sonra ilana başvuru için Tıklayınız.

BU İLANLAR HARİCİ BİNLERCE MEMUR - PERSONEL - İŞÇİ - ÖĞRETMEN ALIMI DAHA VAR. GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

BUNUN GİBİ PERSONEL - MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAYIN BİZİ FACEBOOKTAN TAKİP EDİN. TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.