KAMUYA 100 BİN PERSONEL ALINIYOR

KAMUYA 100 BİN PERSONEL ALINIYOR

KAMUYA 100 BİN PERSONEL ALINIYOR

Kamu ve özel iş ilanlarına, en hızlı şekilde ulaşmak için Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz: MEMURLARAHABER.COM FACEBOOK SAYFASI TIKLA BEĞEN

Adli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere unvanı ve niteliği belirtilen 45 mühendis, 40 tekniker, 30 veri hazırlama ve kontrol işletmenive 20 hizmetli kadrosu için toplam 135 personel  Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınav sonucuna göre alım yapılacaktır. KPSS 55 puan şart.

ilana ulaşmak için buraya tıklayınız

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 20 BİN POLİS ALACAK 

 Emniyet Genel Müdürlüğü'nde de hummalı bir çalışma devam ediyor, kısa zaman önce polis memurları arasından ve polis olmayan adaylar arasından komiser yardımcısı alımları yapılmıştı. Yine Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı POMEM kapsamında 10 bin özel harekat polisi adayı alınacak. Adaylar 10 Ekim 2016 tarihinden itibaren başvuru işlemlerini online olarak yapabilecekler. Başvuruda bulunabilmek için en az lise mezunu olmak, askerlik hizmetini yerine getirmiş olmak, 28 yaşından büyük olmamak gibi şartlar bulunuyor.
İLANA BAŞVURMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI 3500 personel alımı

Jandarma 2016 yılı 3500 sözleşmeli astsubay alımı başvuruları başladı
İLANA BAŞVURMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 20 bin personel alımı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 10 Eylül 2016 tarihinde Sözleşmeli Er Alımı İLANI  yaınlandı tam 20 bin personel alımı başvuruları devam ediyor
İLANA BAŞVURMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

SAGLIK BAKANLIĞI 9 bin personel alımı

Sağlık Bakanlığı Ekim ayı içerisinde 6 bin personel alımı gerçekleştirecek. Bu alımlara başvuruda bulunmak isteyen adayların 2014 KPSS ortaöğretim önlisans ve 2016 Lisans puanlarına haiz olmaları gerekiyor. Kasım aralık ayları içerisinde de 3 bin hekim istihdamı öngörülüyor. Recep Akdağ konu ile ilgili olarak 2016 yılı içerisinde 9 bin personel alımı yapılacağını bildirmişti.

İLANA BAŞVURMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HALK BANK  565 Personel Alım İlanı

İLANA BAŞVURMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Milli Eğitim Bakanlığı, KPSS şartı olmadan Güncel Microsoft Office programlarını biliyor olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, En az lise mezunu olmak, 10 parmak Q ve F klavye kullanabiliyor olmak gibi şartlar işe alımlarda aranmaktadır.. İlan için son başvuru 4 Ekim 2016 olarak belirtilmiştir.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 5 bin sözleşmeli er alımı yapacak. Sözleşmeli er başvuru şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az ilköğretim mezunu olup, 01 Ocak 1991 tarihi ile 31 Aralık 1996 tarihleri arasında doğanlar ilana başvurabilecektir.

Kamu ve özel iş ilanlarına, en hızlı şekilde ulaşmak için Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz: MEMURLARAHABER.COM FACEBOOK SAYFASI TIKLA BEĞEN

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 5 bin sözleşmeli er alımı yapacak. KKK Sözleşmeli Er alımı başvuru şartları: En az ilköğretim mezunu olup, askerlik hizmetini erbaş ve er olarak tamamlamış ve 01 Ocak 1991 tarihi ve sonrasında doğanlar başvurabilecek. Askerlik hizmetine başlamamış veya askerlik hizmetini tamamlamamış olanlardan

İLANA BAŞVURMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Jandarma Genel Komutanlığı 10 bin sözleşmeli Astsubay alımı yapacak. Önlisans veya lisans programlarından mezun olmak. T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1989 ve daha sonra doğanlar, lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için 32 yaşını 1 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar bitirmemiş olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Sayıştay 45 Denetçi yardımcısı alımı için: 1 Ocak 1981 ve daha sonraki doğumlu olmak, Hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden mezun olmak şart. Başvurular 10 Aralık 2016 belirlendi.

TCDD Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları 108 işçi alımı yapıyor. En az lise düzeyinden belirlenen bölümlerden mezun olanlar ilanlara başvurabilecek. İlanlarda KPSS şartı olarak en az 60 puan almış olarak belirlendi. Başvurular 29 Eylül 2016 tarihinde sona erecek.

Devlet Hava Meydanları Açıktan 88 Memur Alımı yapacak. 4 Yıllık üniversite mezunları başvurabilecek. Başvurular 30 Eylül 2016 tarihinde sona erecek. KPSS 70 Puan Şart. ilana ulaşmak için buraya tıklayınız

Ankara Üniversitesi 112 personel alımı ilana ulaşmak için buraya tıklayınız

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

Twitterden personel alımlarını takip et! Buraya tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.