KAMUYA 320 Mühendis  alınacak

KAMUYA 320 Mühendis alınacak

KAMUYA 320 Mühendis alınacak

18 Mart 2016 tarihli Resmi Gazete'de (www.resmigazete.gov.tr) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (GTHB) 'e ait kadrolarda düzenleme yapıldığı öğrenildi. 

Yapılan boş kadro değişikliği doğrultusunda, Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığına taşra teşkilatı için 5. dereceden 273 mühendis, merkez teşkilatı için 5.dereceden 42 mühendis, 3. dereceden ise 5 adet mühendis kadrosu verilmiş oldu.

 Toplamda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na 320 mühendis kadrosu verilmiş oldu. 5. dereceden kadro ihdası , Kamu personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile alımı işaret ediyor, fakat Kamu personeli seçme sınavı ile alım yapılabilmesi için sadece kadro olması yetmiyor, ayriyetten birde açıktan atama izninin bulunması gerekiyor. 

İlk Duyuranlardanız

 Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığı daha önce 3071 personel alımı yapacağını duyurmuştu. 


Türkiye Büyük Millet Meclisi Merkezi Bütçe toplantılarında Gıda , Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn Faruk Çelik konuyu gündeme getirmişti. İlk haberi veren sitelerden birisi MEMURLARAHABER.COM'DU

 Yakın zamanda Bakanlığın 320 Mühendis alacağı haberi kamuda personel alma şansı bekleyen mühendislerin yüzünü güldürecek. 

Kadrolar İçin Yakında Alımlar Başlayabilir Verilen kadrolar için yakın zaman içerisinde personel alım ilanları açılabilir. Memurlarahaber.com adresini takip ederek kamu haberlerinden, kpss haberlerinden anında haberdar olabilirsiniz. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.