Kandıra Öğretmenevi ASO Müdürlüğü Personel Alımı

Kandıra Öğretmenevi ASO Müdürlüğü Personel Alımı

Kandıra Öğretmenevi ASO Müdürlüğü Personel Alımı


KANDIRA ÖĞRETMENEVİ ASO MÜDÜRLÜĞÜ ’ nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu.Yapılan açıklamaya göre 2 kişi Garson(servis elemanı) ünvanıyla kamu işçisi olarak geçiçi süreyle istihdam edileceği açıklandı.Başvurular 8 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.Garson(servis elemanı) alımı için : 

İşe başlatılacak olan adaylar geçici işçi statüsünde SERVİS ELEMANI olarak ASGARİ ÜCRET ile 1 ay çalıştırılacaktır. Ayrıca başvuru yapacak olan kişilerin YAZAR KASA kullanabilmesi gerekmektedir.En az öğretim seviyesi ilköğretim mezunu olmak gerekmektedir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

 İlana başvuracak adayların (00003289991) iş ilan no ile KOCAELİ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 8 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.