Karabük üniversitesi kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere iş başvurusu alınacaktır

Karabük üniversitesi kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere iş başvurusu alınacaktır

8 Güvenlik, 8 temizlik personeli, 2 Şoför ve 20 Memur Alımı Yapılacak

Karabük üniversitesi kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere 15 İşçi, 18 Güvenlik, 8 temizlik personeli, 2 Şoför ve 20 Memur Alımı Yapılacak. Başvuru şartları nedir?

Temizlik personeli alımı için adayların Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması, KPSS(P94) puanına sahip olmaları ve Temizlik, basit bakım ve onarım, ısıtma-soğutma vb. iklimlendirme hizmetleri, bahçe bakım hizmetleri, dağıtım ve taşıma hizmetlerinde görev yapacaktır.

Üniversite şoför alımı için kişilerin ortaokul mezunu olmaları, (D) sınıfı sürücü belgesine sahip olması, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve son başvuru tarihi itibarıyla 35 (otuzbeş) yaşını doldurmamış olması gerekiyor.

İşçi alımı için vatandaşların Sıhhi Tesisat alanında (bir) yıl tecrübeli olmak ve bu durumu SGK hizmet dökümüyle belgelendirmesi ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Güvenlik alımı için adayların Güvenlik, Güvenlik ve Koruma, Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, İstihbarat, Kamu Güvenliği ve Asayişin Sağlanması ön lisans programlarının birinden mezun olması ve sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları gerekiyor.

Memur alıımı için adayların Adalet ön lisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olması ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

Karabük Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Bilgileri

Son başvuru tarihi 28 Şubat 2022 olarak açıklandı.

Başvuru işlemleri için bütün kişilerin aşağıda belirtilmiş link üzerinden online başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.