Karaman Ayrancı SYDV Büro Görevlisi Alımı

Karaman Ayrancı SYDV Büro Görevlisi Alımı

Karaman Ayrancı SYDV Büro Görevlisi Alımı


Karaman İli Ayranca İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı personel alım ilanı yayınlandı. Büro Görevlisi olarak 1 kişi istihdam edileceği bildirildi. Başvuracak adayların öncelikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ‘na ait resmi internet sitesinden başvurularını 12 Temmuz 2016 tarihine kadar giriş yapmaları gereklidir. İstenen Belgelerin ilgili kuruma teslim edilmesi ise 13 Temmuz 2016 tarihine sona erecektir.(İlan No:681098)

Karaman Ayrancı SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için: Adaylar 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji , Psikoloji , Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik , Halkla İlişkiler İletişim ve Sosyal Hizmet bölümlerinin birisinden mezun olmalıdır. En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak veya işe alımı yapıldığı halde 1(bir) yıl içinde ehliyet alacağını taahhüt etmek , başvuru bitiş tarihinden önce  vakfın bulunduğu il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve bu durumu belgelemek de kurum tarafından istenen şartlar arasındadır.

İşe alım sürecinde geçerli olan ÖSYM tarafından yapılan geçerli 2014 veya 2015 (Açıklanması halinde 2016 Kamu personeli Seçme sınavı sonuçları da geçerli olacaktır) Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünden en yüksek puanı alan adaydan başlamak şartıyla personel sayısının beş  katını geçmemek üzere bir sıralamaya tabi tutulur ve adaylar mülakata çağırılır.  Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak koşulları kurumun istediği koşullar arasında yer aldı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.