Karayolları 13.Bölge Müdürlüğü 2017 İşçi Alımı

Karayolları 13.Bölge Müdürlüğü 2017 İşçi Alımı

Karayolları 13.Bölge Müdürlüğü İşçi Alımı

Alım yapılacak personel
Karayolları Bölge Müdürlüğü Antalya'da istihdam etmek üzere eski hükümlü işçi alımı yapacaktır.

13. Bölge Müdürlüğü BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 
Son Başvuru Tarihi : 18 Ocak 2017 
Yayınlanma Tarihi : 09 Ocak 2017

Genel Şartlar ve Notlar

*Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya is-kur internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. 
*Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. 
*Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Eski Hükümlü taleplerine başvurular il genelinde olup, başvuru yapacak adayların Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.
*Taleplere başvuruda 2016 KPSS sınav sonuçları geçerli olup, KPSSP94 puan türünde en az 1 puanı olanlar başvurabilirler.*
Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananlar Komutanlık yazısı ve Sağlık Raporu ile durumlarını belgeleyerek Terörle Mücadelede Yaralanan statüsünde iş arayan kaydı yaptırabilir ve kamunun eski hükümlü taleplerine (taleplerde aranılan diğer nitelikleri taşımaları şartıyla (öğrenim durumu, meslek vs.) öncelikli olarak başvuru yapabilirler. *Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. 
*Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.
* Merkezi sınav (kpss) kapsamında başvuranlar en yüksek puandan başlamak suretiyle ve merkezi sınavdan muaf kişilerden(öncelikli) başvuranlar öncelik belge tarihlerine göre eskiden yeniye doğru talep sayısının 3 katını geçmeyecek şekilde sıralanarak isim, adres vb. bilgileri içeren nihai listeler talep sahibi kamu kurum/kuruluşuna bildirilir.
*Sözlü sınav/mülakat tarihi ve yeri bilahare adaylara duyurulacaktır. 
*İşe alınanlar 81,58-TL. çıplak yevmiye ile işe başlatılacaktır.

Bilgiler
- Beden işçici alınacak,
- En Az Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
- En Fazla Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
- Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP94
- KPSS puanına gerek yoktur girmiş olmak yeterli

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :AKSEKİ, ALANYA, ANTALYA MERKEZ, ELMALI, FİNİKE, GAZİPAŞA, GÜNDOĞMUŞ, KAŞ, KORKUTELİ, KUMLUCA, MANAVGAT, SERİK, DEMRE, İBRADI, KEMER/ANTALYA, DÖŞEMEALTI, KEPEZ, MURATPAŞA, KONYAALTI, AKSU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.