Karayolları Büro İşçisi Alımı 2017

Karayolları Büro İşçisi Alımı 2017

Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü yayınladığı ilan ile bünyesine daimi süreli eski hükümlü büro işçisi alımı gerçekleştirecek

Genel Şartlar 
*Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içinde İl Müdürlüklerinden veya is-kur internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.
*Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup,
*2016 KPSSP94 sınavına giren adayların başvuruları kabul edilecektir. Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.
*İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.
*Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.
* Ücret olarak yürürlükte bulunan 16. Dönem Toplu İş Sözleşmesinin 46 ncı maddesi hükümleri uygulanacaktır. (İşe alınanlar 81,58 TL çıplak yevmiye ile işe başlatılacaktır.)
* Ataması yapılan Eski Hükümlü işçi 5 yıl boyunca başka bir ildeki iş yerlerine nakil (tayin) talebinde bulunamayacaktır
* Bu kadroya ataması yapılacak personel, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğüne bağlı 92 Şube Şefliği emrinde çalıştırılacaktır.
*Mülakat sınav tarihi bilahare talebi veren Kamu Kurum Kuruluşu tarafından adaylara duyurulacaktır.
*Mülakat Yeri: Karayolları
*Bölge Müdürlüğü Büyükalp Cad. Yenişehir/DİYARBAKIR 9- Ayrıntılı Bilgi İçin İrtibat Telefonu: 0 412 228 80 50.

Meslek Bilgileri
*Büro İşçisi Pratikten
*En Az Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
*En Fazla Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
*Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP94 1 


Çalışma Adresi: GÖKALP CAD. VALİLİK CİVARI
21100 YENİŞEHİR
DİYARBAKIR / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :BİSMİL, ÇERMİK, ÇINAR, ÇÜNGÜŞ, DİCLE, DİYARBAKIR MERKEZ, ERGANİ, HANİ, HAZRO, KULP, LİCE, SİLVAN, EĞİL, KOCAKÖY, SUR, YENİŞEHİR, KAYAPINAR, BAĞLAR

Başvurular İŞKUR il müdürlüğüne.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.