Karayolları Genel Müdürlüğü Personel Alımı

Karayolları Genel Müdürlüğü Personel Alımı

Karayolları Genel Müdürlüğü Personel Alımı


 Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan duyurulara göre tüm müracatlar Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine yapılacaktır.

Karayolları Genel Müdürlüğü 15 İşçi Alım İlanı da alınacak personeller düz işçi olarak çalıştırılacaklardır. İlanlarla ilgili olarak en detaylı bilgiler Karayolları Genel Müdürlüğüne ait internet sitesinde yayınlanacaktır.

ALINACAK PERSONEL
- Engelli İşçi : 9 Kişi
- Eski Hükümlü İşçi: 6 Kişi

ŞARTLAR
- 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,
- 18 yaşını tamamlamış olmak,
- Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak,
- Arazi ve her türlü iklim şartlarında çalışabilecek durumda olmak,
- Münhal kadro için durumu uygun olan adayların, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
-  Belirtilen İl ve İlçelerinde ikamet edenler müracaat edebilecektir.

Karayolları Genel Müdürlüğü 15 İşçi Alım İlanı için Mülakat sınav tarihi ve yeri bilahare adaylara duyurulacaktır. İşe alınanlar 79,03 TL. çıplak yevmiye ile işe başlatılacaktır. Engelli Hükümlüler için EKPSS 'ye ve Eski Hükümlüler için KPSS'ye girmiş olmak gerekmektedir. İlana başvurular 27 Nisan 2016 tarihinde başladı ve başvurular 6 Mayıs 2016 tarihinde sona erecektir.  Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü Muş Muş İli İşyerleri Düz İşçi 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü Van Van İli İşyerleri Düz İşçi 8 Lise ve Dengi Okul Mezunu 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.