Kartal Tibetin Bugünkü Hali

Kartal Tibetin Bugünkü Hali

Kartal Tibet, 27 Mart 1939 de öğretmen olan anne ve babasının ilk çocuğu olarak dünyaya gelir.

Daha ilk okuldayken ilgi çeker, Radyo Çocuk Kulübü’nde Ayşe Abla piyeslerinde başrolü konuşmaya başlar. Aynı şiirle, sırayla ilkokullararası, ortaokullararası, liselerarası, üniversitelerarası şiir yarışmalarının Ankara birincisi olan Kartal Tibet, beden eğitimi öğretmenliğinden sonra Hukuk Fakültesi’ni de bitirip avukat olan babası tarafından Hukuk’a, tiyatrodaki hocaları tarafından da oyunculuğa doğru itilir. 
 
Ama o ikisini de istemez; çünkü babası avukat olduktan sonra annesinden ayrılmış, avukatlık ona aile parçalayan bir meslek gibi görünmüştür. Tiyatroya gelince, o parıltılı dünyadan aklında daha çok sahne arkasındaki beklemeler, provalar, kavgalar, yani eziyet kısmı kalmıştır. Hem o sıralar dayısı İTÜ’de mimarlık okumaktadır ve o dayısıyla arkadaşlarına hayrandır. Yani mimar olmak ister. Bu arada Ankara’nın yıldız basketbolcularından da biridir. Ama annesiyle babasının yeniden evlenişi, gelen yeni kardeşler yüzünden biraz bocalar. Ve Konservatuara girer. 
 
kartal tibet şimdiki hali kartal tibetin şimdiki hali ünlülerin genç ve yaşlı halleri tibetin son tibet yaşlı Hey gidi günler hey Hayat işte böyle acımasız arkadaşlar bir zamanlar genç kızların hayran olduğu yakışıklılar erkeklerin hayran olduğu o beyaz perdenin güzelleri işte şimdi yılların vefasızlığına uğramış bir şekilde çıkıyor 
 
567567567889.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.