KASIM 2016 Lisans Mezunu 13 Bin Kamu Personel Alımı

KASIM 2016 Lisans Mezunu 13 Bin Kamu Personel Alımı

Lisans Mezunu 13 Bin Kamu Personel Alımı

MEMURLARAHABER.COM haber sitemizde günlük olarak tüm Kamu Personel Alım ilanlarını sizlere ulaştırıyoruz. Sitemize yorum, Facebook mesajlar bölümünden yüzlerce benzer soru bizlere ulaşmaktadır. Gelen sorular üzerine sizler için Lisans Mezunu personel alan tüm kurumaları bir arada sizlere sunuyoruz.

İş İlanlarına İlk Ulaşmak İçin lütfen Facebook sayfamızı beğenin: MEMURLARAHABER.COM 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ‘na 300 Muhafaza Memuru 50 Tüketici Hakem Heyeti Raportörü, 20 Avukat, 3 Programcı, 340 Memur olmak üzere toplam 763 kişi istihdam edilecek. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur alımı için Tıklayınız.

İçişleri Bakanlığı 100 Kaymakam Adayı Alınacağı Duyuruldu. Yapılan Açıklamaya Göre KPSS Şartı Yok. Adaylar Özel Olarak Yapılacak Yazılı Ve Sözlü Sınavla Belirlenecek. İçişleri Bakanlığı 100 Kaymakam alımı ilanı için Tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı 4.984 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı yapılacağı bildirildi. Başvuru için KPSS minimum puan şartı bulunmamaktadır. Sağlık Bakanlığı 4.984 Sözleşmeli Sağlık Personeli alımı ilanı için Tıklayınız.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 32 Personel Alımı yapacak. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olanlar ilana başvurabilecektir. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 32 Personel Alımı ilanı için Tıklayınız.

Namık Kemal Üniversitesi 119 personel alımı yapacak. Lise, Önlisans ve Lisans mezunları arasından  KPSS en az 50 Puanı olanlar başvurabilecek. İlan için Tıklayınız.

TÜBİTAK KPSS Şartsız 15 Personel Alımı yapacak. 4 Yıllık üniversite mezunları başvurabilecek. TÜBİTAK KPSS Şartsız 15 Personel Alımı ilanı için Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Lise Mezunu 107 İşçi Alımı yapacak. KPSS 60 puan şartı var. İlan için Tıklayınız.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı başvuruları alınmaya devam ediyor. İlköğretim, Ortaöğretim (lise), Önlisans ve Lisans Düzeyinden Bölüm ve KPSS Şartı Aranmaksızın Online Başvuru yapılacağı açıklandı.Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı için Tıklayınız.

1. Hava İkmal Bakım Mekezi Komutanlığına 6 kişi Aşçı, 4 kişi Aşçı Yardımcısı ve 4 kişi Bulaşıkçı (stevard) olarak görevlendirilecek olup toplam 14 kişi işçi olarak istihdam edilecektir. İlan için Tıklayınız.

İstanbul Üniversitesi 92 Sözleşmeli Personel alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 92 kişi olarak açıklandı. İlan bilgilerine ulaşmak için Tıklayınız.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı Uzman Erbaş Alım İlanı yayınladı. 2016 yılı 2. Dönem Uzman Erbaş alımı için lise, önlisans ve lisans mezunu KPSS şartsız başvuru alınacak. İlan için Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı 3 Bin hâkim ve savcı adayı alacak.

Rekabet Kurumu Başkanlığı 35 Personel Alımı yapacak. 3 bilişim, 9 hukuk ve 23 ü ise genel olmak üzere toplam 35 uzman yardımcısı istihdam edilecek. KPSS 85 puan şart. Rekabet Kurumu Başkanlığı 35 Personel Alımı için Tıklayınız.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 'nca 27 Ekim 2016 da yapılan açıklamaya göre personel alımı yapılacak. Alınann kişiler 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4/a maddesi uyarınca kadrolu pozisyonda istihdam edilecek. İlan için Tıklayınız.

Gaziantep Üniversitesi 38 Personel Alımı yapılacak. Lisans mezunu hemşire alımı yapılacak. İlanı için Tıklayınız.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 29 Personel Alımı yapacak. Ortaöğretim ve Lisans mezunları arasından sözleşmeli Hemşire alımı yapılacak. İlanı için Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 635 Uzman Erbaş alım yapacak. En az lise mezunları başvurabilecek. İlan için Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 105 Astsubay Alımı yapacak. En az önlisans mezunları başvurabilecek. İlan için Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 50 Subay Alımı yapacak. En az lisans mezunları başvurabilecek. İlan için Tıklayınız.

İş İlanlarına İlk Ulaşmak İçin lütfen Facebook sayfamızı beğenin: MEMURLARAHABER.COM 

Lise Mezunu 9 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız.

Önlisans mezunu 8 bin Memur Alımı ilanı için Tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.