KASIM 2016 Lise Mezunu 9 Bin Personel Alımı Tüm Kurumlar

KASIM 2016 Lise Mezunu 9 Bin Personel Alımı Tüm Kurumlar

KASIM 2016 Lise Mezunu 9 Bin Personel Alımı Tüm Kurumlar

MEMURLARAHABER.COM haber sitemizde günlük olarak tüm Kamu Personel Alım ilanlarını sizlere ulaştırıyoruz. Sitemize yorum, Facebook mesajlar bölümünden yüzlerce benzer soru bizlere ulaşmaktadır. Gelen sorular üzerine sizler için LİSE Mezunu personel alan tüm kurumaları bir arada sizlere sunuyoruz.

İş İlanlarına İlk Ulaşmak İçin lütfen Facebook sayfamızı beğenin: MEMURLARAHABER.COM 

Sahil Güvenlik Komutanlığı Lise Mezunu 107 İşçi Alımı yapacak. KPSS 60 puan şartı var. İlan için Tıklayınız.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı başvuruları alınmaya devam ediyor. İlköğretim, ortaöğretim (lise), önlisans ve lisans Düzeyinden Bölüm ve KPSS Şartı Aranmaksızın Online Başvuru yapılacağı açıklandı. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı için Tıklayınız.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı Uzman Erbaş Alım İlanı yayınladı. 2016 yılı 2. Dönem Uzman Erbaş alımı için lise, önlisans ve lisans mezunu KPSS şartsız başvuru alınacak. İlan için Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 635 Uzman Erbaş alım yapacak. En az lise mezunları arasından KPSS şartı aranmaksızın başvuru alınacak. İlköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunları KPSS şartı aranmaksızın başvurabilecek. İlan için Tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı 4.984 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı yapılacağı bildirildi. Başvuru için KPSS minimum puan şartı bulunmamaktadır. Sağlık Bakanlığı 4.984 Sözleşmeli Sağlık Personeli alımı ilanı için Tıklayınız.

1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığına 6 kişi Aşçı, 4 kişi Aşçı Yardımcısı ve 4 kişi Bulaşıkçı (stevard) olarak görevlendirilecek olup toplam 14 kişi işçi olarak istihdam edilecektir. İlan için Tıklayınız.

Namık Kemal Üniversitesi 119 personel alımı yapacak. Lise, önlisans ve lisans mezunları arasından  KPSS en az 50 Puan. İlan için Tıklayınız.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 29 personel alımı yapacak. Lise ve Lisans mezunları KPSS Minimum puan şartı YOK. İlana ulaşmak için Tıklayınız.

Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü 130 işçi alımı yapacak. Lise ve dengi okul mezunu alımı yapılacaktır.  2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup, İŞKUR tarafından 2014 KPSSP94 türünden en az 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. TIKLAYINIZ

İş İlanlarına İlk Ulaşmak İçin lütfen Facebook sayfamızı beğenin: MEMURLARAHABER.COM 

Lisans Mezunu 9 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız.

Önlisans mezunu 8 bin Memur Alımı ilanı için Tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.