Kayacık Sulama Birliği işçi 11 alımı yapacak

Kayacık Sulama Birliği işçi 11 alımı yapacak

Kayacık Sulama Birliği işçi 11 alımı yapacak

Gaziantep ili Oğuzeli ilçesi ve köyleri-Kilis ili Elbeyli ilçe merkezi ve Elbeyli köylerinde Zirai Sulamacı olarak görevlendirilmek üzere geçici işçi statüsünde görevlendirilmek üzere 11 personel alımı için ilana çıktı.

En az ilköğretim mezunu adayların 3-14 Mart tarihleri arasında İŞKUR il müdürlüklerine veya İŞKUR internet sitesi üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir. İlana başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır. Başvuru süresi içerisinde ikamet değişikliği yapan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. Başvuru yapacak adayların daha önce sulama birliklerinde en az 5 ay görev yapmış ve A2 ehliyetine sahip olmalıdır. Kura 18 Mart 2016 tarihinde Oğuzeli noterliğinde yapılacaktır

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.