Kemer Belediyesi 8 Personel Alımı

Kemer Belediyesi 8 Personel Alımı

Kemer Belediyesi 8 Personel Alımı

Kemer Belediye Başkanlığı ’ nca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 8 kişi Beden İşçisi (Genel) ünvanıyla kamu işçisi olarak geçiçi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 27 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Beden İşçisi (Genel) alımı için gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, sertifika, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kamu kurumuna ibraz etmek zorundadır. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı ve/veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Kura 29.07.2016 tarihinde Kemer Belediye Başkanlığında noter huzurunda yapılacaktır. İlanda herhangi bir ikamet zorunluluğu belirtilmemiştir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için iletişim numarası şu şekildedir : "0248 511 20 02"

İlana başvuracak adayların (00003309862) iş ilan no ile Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 27 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.