Kerimcan Durmaz'ın ifadesi ortaya çıktı: Görüntüleri Kabul Etmiş!

Kerimcan Durmaz'ın ifadesi ortaya çıktı: Görüntüleri Kabul Etmiş!

Kerimcan Durmaz'ın ifadesi ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz sosyal medya hesabından mastürbasyon yaparken çektiği iddia edilen görüntülerle ilgili Çocuğun Cinsel İstismarı, Cinsel Taciz, Genel Ahlaka Karşı Hayasızca Hareketler ve Genel Ahlaka Karşı Müstehcenlik suçlarından açılan soruşturma kapsamında ifadeye çağrıldı. Ahlak Büro Amirliği’nde ifade veren Durmaz, “Ben arkadaşıma atacaktım. Yanlışlıkla paylaştım” dedi.

 

Sözcü'den Tugay Saday'ın haberine göre; Kerimcan Durmaz, 28 Nisan Pazar Günü seyahat ettiği uçağın tuvaletinde çektiği iddia edilen mastürbasyon görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşması büyük tepki çekmişti. Bir süre sessizliğini koruyan Durmaz daha sonra yayınladığı videoyla özür dilerken, birçok kişi ise savcılığa suç duyusunda bulundu.

Suçlamalar arasında çocuğun cinsel istismarı da var
Suç duyurularını dikkate alan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kerimcan Durmaz hakkında Çocuğun Cinsel İstismarı, Cinsel Taciz, Genel Ahlaka Karşı Hayasızca Hareketler ve Genel Ahlaka Karşı Müstehcenlik suçlarından soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Durmaz İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne ifadeye çağrıldı.
 
Ahlak büroda ifade verdi
Ahlak Büro Amirliği'nde bugün ifade veren Durmaz, “Ben yurtdışındaydım. O görüntüler sosyal medya hesabımdan bir arkadaşıma atacaktım. Yanlışlıkla sosyal medya hesabımdan hikaye olarak paylaştım. Uçakta telefonu kapatmak zorunda kaldığım için durumun farkında varamadım. Uçaktan indikten sonra gelen mesajlar üzerine hatamı fark edip sildim. Ama geç kalmıştım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.