Keşap Öğretmenevi 2 Personel Alımı

Keşap Öğretmenevi 2 Personel Alımı

Keşap Öğretmenevi 2 Personel Alımı

Keşap Öğretmenevi ’ nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 2 kişi Yemek Dağıtım Elemanı (Kepçeci) unvanıyla kamu işçisi olarak geçici süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 5 Eylül 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Yemek Dağıtım Elemanı (Kepçeci) alımı için Keşap İlçesi Keşap Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde geçici işçi pozisyonunda 5 ay 29 gün çalıştırılmak üzere Yemek Dağıtım Elemanı mesleğinde , en az İlköğretim mezunu, Geçici İşçi statüsünde 2 işçi alınacaktır.Bu işçilerden 1 (bir) kişi Şht. Ömer Öztürk Okulunda Karabulduk/Keşap adresinde diğer kişi ise Keşap Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü’nde değerlendirilecektir.

İşe alımlar kurayla yapılaacak olup kura bilgileri şu şekilde paylaşılmıştır : 8 Eylül 2016 tarihinde saat 11:00'da Keşap Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Toplantı Salonunda noter Kura çekimi yapılacaktır.İlan hakkında daha detaylı bilgi için iletişim numarası da "0(454)6414356" şeklinde belirtilmiştir.            

İlana başvuracak adayların (00003369818) iş ilan no ile Giresun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 5 Eylül 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.