Kıbrıs'ı garantileyen ilk isim belli oldu.

Kıbrıs'ı garantileyen ilk isim belli oldu.

Kıbrıs'ı garantileyen ilk isim belli oldu.

Survivor'da Kıbrıs'ı garantileyen ilk isim kim oldu? İşte Kıbrıs'a gidecek o isim
Survivor 2018'de finale sayılı günler kala Kıbrıs'ı garantileyen ilk isim belli oldu. Survivor sembol oyununun finalinde Adem Kılıççı ile Nagihan Karadere yarıştı. Peki Kıbrıs'taki finallere kalmaya hak kazanan ilk kişi kim oldu? İşte detaylar...

Survivor'da sembol finali için son oyun. 104. bölümü ile ekrana gelen Survivor'da Adem ve Nagihan Kıbrıs'taki finaller için karşı karşıya geldi. Sembol finalinde birinci olan isim Kıbrıs'ı garantileyecekti.

Sembol oyunlarının finalinde Nagihan Karadere'yi 5-1 yenen Adem Kılıççı sembol şampiyonu olarak Kıbrıs'taki büyük finale gitmeyi hak kazanan ilk yarışmacı oldu.

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

1986 yılında Ağrı'da dünyaya gelen Adem Kılıçcı'nın Türkiye'ye Kafkasya'dan göç etmiş Karapapak Türkleri'nden olduğu biliniyor. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. 2008 yılında yapılan Yaz Olimpiyatları çerçevesinde de 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e 14-3 skor ile yenildi. İngiliz boksör ile yaptığı mücadeleden yenilgi ile ayrılınca Adem Kılıççı, 2008 yılı Yaz Olimpiyatları’na da veda etti.

İtalya’nın Pascara kentinde, 2009 yılında gerçekleştirilmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıççı, yarışmalardaki üstün performansı sayesinde Akdeniz Oyunları’ndan gümüş madalya alarak ayrıldı. 2011 yılında Ankara’da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Şampiyonası’na da katılan başarılı boksör buradan da gümüş madalya alarak ayrıldı.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.