Kılıçdaroğlu 11 Madde paylaştı. Öğretmenleri yakından ilgilendiren 11 madde şöyle;

Kılıçdaroğlu 11 Madde paylaştı. Öğretmenleri yakından ilgilendiren 11 madde şöyle;

Kılıçdaroğlu 11 Madde paylaştı. Öğretmenleri yakından ilgilendiren 11 madde şöyle;

 TBMM grup toplantısında konuştu. Öğretmenler ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu 11 Madde paylaştı. Öğretmenleri yakından ilgilendiren 11 madde şöyle;

  1. Öğretmenleri 657 sayılı kanundan çıkaracağız. Hakimler ve savcılar gibi meslek kanunları olacak. Öğretmenler bizim bir yasamız var diyecekler.
  2. Öğretmenlere 3600 Ek Gösterge vereceğiz dediler. Ama yeniden iktidar olunca 3600 ek göstergeyi unuttular. 3600 ek göstergeyi verecek olan biziz.
  3. Her 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenlere 1 maaş ikramiye verilecek. Öğretmenlere verilen para en helal parardır. Bir Allah'ın kulu çıkıp öğretmene para vermeyin demez.
  4. Sözleşmeli öğretmen, ücretli öğretmen, kadrolu öğretmen gibi ayrımı kaldırıyoruz. Öğretmen öğretmendir. Eşit işe eşit ücret verilecek.
  5. Okullarda öğretmen açığı var. 3 alanda devlet açığı kabul etmez. 1 eğitim, 2 güvenlik, 3 sağlık... Çağdaş ülkelerde bu alanlar boş bırakılamaz. Eğitim konusunda sağlıklı ve tutarlı bir politikamız var.
  6. Taşımalı eğitime son verilecek. Baba sırtına almış çocuğu dereden, tepeden aşıp okula götürüyor. Nerede bir çocuk varsa orada öğretmen ve okul olacak. Taşımalı eğitim mi olur? Öğrenci ile öğretmeni Ferhat ile Şirin gibi buluşturacağız.
  7. Öğretmenlere insan onuruna yakışır bir maaş verilecek. Hiç bir öğretmen yoksulluk sınırının altında aylık almayacak. Bugün bütün öğretmenler yoksulluk sınırının altında aylık alıyor.
  8. KHK'lı öğretmenler var. Bunlardan beraat edenler var, takipsizlik kararı verilenler var. Bunlara git kardeşim kaldığın yerden devam et diyeceğiz.
  9. Vatandaşın ödediği vergi devlet okullarına harcanır. Özel okula verilmez. Özel okul açan masrafını karşılar, özel okula gönderen masrafı karşılar. 
  10. İkili eğitim ve birleştirilmiş sınıf uygulamasına son vereceğiz. 1.2. ve 3. sınıf öğrencileri aynı yerde, aynı sınıfta ders görüyor. Saraydakinin bundan haberi bile yoktur. 
  11. Okul Aile Birliklerine yasal statü kazandıracağız. Aile ile okul arasındaki ilişkiyi sağlıklı bir zemine oturtacağız.
  12. Kılıçdaroğlu "Cumhuriyet tarihinde bnu kadar ayrıntılı bir çalışmayı öğretmenlerin önüne CHP'den başka hiç bir parti koymamıştır. Bu vaat değildir bunları yapmak zorundayız. Sorunlardan korkmayacağız. Bu sorunların üzerine gideceğiz. Oturup birlikte yanlışları gidereceğiz." ifadelerini kullandı.
  13. İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

    TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

    KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

    FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.