Kilo almış

Kilo almış

NEDEN KİLO ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Survivor 2021’in son dokunulmazlığını alarak en büyük rakibi İsmail Balaban’ı potaya sokan Survivor Ayşe neden kilo aldı

Survivor Ayşe neden kilo aldı? Ayşe’nin cevabı çok konuşuldu. Survivor 2021 tüm hızıyla devam ederken finale sayılı günler kaldı. Kazandıkları ödül oyunları dışında yemek yiyemeyen yarışmacılar adada zor şartlar altında yarışıyor. Bu zor şartlar altında yarışan ve adada kalan son 5 yarışmacıdan biri olan Ayşe’nin kiloları çok konuşuluyor. Son dokunulmazlık oyununun sahibi Ayşe’nin neden kilo aldığı ile ilgili merak devam ederken adada başta İsmail Balaban olmak üzere herkes Ayşe’nin üstüne gidiyor.


DOKUNULMAZLIĞI ALAN İLK KADIN
Ayşe’nin aldığı kilolar, takım arkadaşları da dahil olmak üzere rakip takımda da çok konuşuluyor. Rakip takımda yer alan başpehlivan İsmail Balaban’ın Ayşe’nin aldığı kilolar nedeniyle onunla sık sık dalga geçtiği öğrenildi. Survivor’da son dokunulmazlık oyununu kazanan Ayşe konseyde şok açıklamalarda bulundu. Aldığı dokunulmazlıkla Survivor 2021’de dokunulmazlığı alan ilk kadın olarak adından bahsettirirken Ayşe’nin eleme potasına soktuğu isimde dikkat çekti. Aldığı kilolarla başı dertte olan Ayşe kilo aldı diyerek onunla dalga geçen İsmail Balaban’ı eleme potasına soktu.


İSMAİL’İ UYARDI

Başta İsmail Balaban olmak üzere herkesin ‘kilo aldı’ diyerek dalga geçtiği Ayşe üzüntüsünü konseyde dile getirdi. Daha öncede takım arkadaşı Poyraz’ın ve Dora’nın da aynı konuda Ayşe’ye takıldığı öğrenildi. Ayşe güçlü rakibi İsmail Balaban’ı uyardığını söyleyerek bu konuda ona takılmaması gerektiğini dile getirse de İsmail Balaban’ın bunu sürdürdüğünü iddia etti.
AYŞE NEDEN KİLO ALDIĞINI AÇIKLADI

Ayşe neden kilo aldığını da konseyde dile getirdi. Ayşe özel durumumdan dolayı deyince merak daha çok arttı. Ayşe diğer kadın arkadaşları yarışma sürecindeyken regl olabiliyorken kendisinin olamadığını söyleyerek şu sözlerle isyan etti:

“Yemiyorum, içmiyorum, sadece adet olamadığım için kilo alıyorum” dedi. Daha önce Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç’ta bu tür benzer bir açıklama yaparak çok konuşulmuştu.

Aycan Yanaç’ta “Biz regl olamıyorduk. Yemek yiyemiyorduk. Vitamin, enerji alamadığımız için regl olamıyorduk. Olmuyordu, bir süreden sonra zaten ayaklarımız su topluyordu.” açıklamasında bulunmuştu.


Survivor 2021 tüm hızıyla devam ederken finale sayılı günler kaldı.
Ayşe’nin aldığı kilolar, takım arkadaşları da dahil olmak üzere rakip takımda da çok konuşuluyor.

İsmail Balaban’ın Ayşe’nin aldığı kilolar nedeniyle onunla sık sık dalga geçtiği öğrenild

Survivor’da son dokunulmazlık oyununu kazanan Ayşe konseyde şok açıklamalarda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.