Kiloları olay oldu çok kilo almış

Kiloları olay oldu çok kilo almış

BİKİNİYLE YAKALANDI! KİLOLARI OLAY OLDU!

Serenay Sarıkaya’nın kiloları olay oldu!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya aşkı devam ediyor. Şu sıralarda tatil için Bodrum'a giden ünlü çiftin havuz keyfi görüntülendi. Karantina sürecinin sevgilisi Cem Yılmaz ile geçiren Sarıkaya'nın aldığı kilolar olay oldu.

 
Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya aşkı decam ediyor. Karantina sürecinin sevgilisi Cem Yılmaz ile geçiren Sarıkaya’nın aldığı kilolar olay oldu. Tatil için Bodrum’a giden ünlü çiftin havuz keyfi görüntülendi.

İkili, burada MagazinBurada ekibi tarafından görüntülendi. İkilinin havuzdaki samimi pozları dikkat çekti.

CEM YILMAZ DAVA AÇACAK
Bodrum’da magazinciler tarafından görüntülenen ünlü çiftten Cem Yılmaz, çekimi yapanlar hakkında dava açacağını duyurdu.


 screenshot-2-2.png
“Bu hesabın sahibi; (MagazinBurada) ev gözetlemekten sizi mahkemeye veriyorum. Özel bir çabayla görüntü almaya çalışan bu gayretinizin bundan sonra elbet bir ödülü olmalı…”


BİKİNİYLE YAKALANDI
Mart ayından beri koronavirüs önlemlerine sıkı sıkıya uyan ve evden çok fazla çıkmamaya özen gösteren Sarıkaya ve sevgilisi Cem Yılmaz’la güneş ve havuzun tadını çıkardı. Ancak güzel oyuncunun bu süre zarfından bir hayli kilo aldığı gözlemlendi.

 

 
Geçtiğimiz günlerde usta komedyen ile güzel oyuncunun ilişkilerinde kriz yaşadığı ve Cem Yılmaz’ın çıkan tartışmanın ardından kendi evini terk ederek Bodrum’a gittiği öne sürülmüştü.


Bunun üzerine Çanakkale’nin yolunu tutan Serenay Sarıkaya’nın hasretine dayanamayan usta komedyen, soluğu sevgilisinin yanında almış ve çift aralarındaki sorunu kısa sürede çözerek yeniden bir araya gelmiş ve Bodrum’a geçmişti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.