Kırıkkale Üniversitesi Avukat alım ilanı

Kırıkkale Üniversitesi Avukat alım ilanı

Kırıkkale Üniversitesi Avukat alım ilanı

Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Müşavirliği bünyesinde görevlendirilmek üzere Avukatlık Giriş Sınavı ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre münhal bulunan 1 avukat kadrosuna sınavla atama yapılacaktır.

Başvur yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıması, KPSSP3 puan türünden en az 85 puan almış olması, Hukuk Fakültesi mezunu olması ve avukatlık ruhsatnamesine sahip olması gerekmektedir. Adaylar Kırıkkale Üniversitesi personel daire başkanlığından temin edecekleri başvuru formu, mezuniyet belgesinin onaylı örneği, Üç adet vesikalık fotoğraf,  KPSSB sonuç belgesi, Özgeçmiş ve Avukatlık ruhsatnamesinin onaylı örneği ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına 19 Nisan – 3 Mayıs 2016 tarihleri arasında şahsen başvuru yapmaları gerekecektir.

Aranılan şartları taşıyan adaylar, ilanda belirtilen KPSSP3 puan türünden en yüksek puanı alan adaydan başlamak ve atama yapılacak kadro sayısının beş katını geçmemek üzere, bir sıralama yapılarak yazılı sınava tabi tutulacaktır. Yazılı sınavda yetmiş ve üzeri puan alan adaylardan ilan edilen boş kadro sayısının en çok dört katı aday yazılı sınav başarı sıralamasına göre sözlü sınava çağrılacaktır.

Sınav sonuçları, Sınav Kurulu tarafından başarı puanı en yüksek olan adaydan başlanmak suretiyle sınav duyurusunda belirtilen avukat kadro sayısı kadar asıl aday ile bunların yarısı kadar yedek aday isimlerinden oluşturulan başarı listesi şeklinde Kırıkkale Üniversitesi internet sayfasından duyurulacaktır.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.