KİT'lerde kadro bekleyen 100 bin taşeron işçiye kadro umudu doğdu

KİT'lerde kadro bekleyen 100 bin taşeron işçiye kadro umudu doğdu

KİT'lerde kadro bekleyen 100 bin taşeron işçiye kadro umudu doğdu

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın "AK Parti'nin şimdiye kadar söz verip de yapmadığı hiçbir şey yok" sözleri KİT'lerde kadro bekleyen 100 bin kişiyi umutlandırdı.

Bu doğrultuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup gönderen işçi sendikalarının bir diğer problemi de 4 Aralık tarihi. Taşeronluk sisteminin kaldırılmasında 4 Aralık tarihinin kıstas alındığını, o güne kadar çalışıp da o gün izinli olanların kadroya alınmadığını söyleyen işçi sendikaları "Bu sorunu yaşayan işçiler seçimler öncesinde olumlu adım atılmasını bekliyor" dedi.

Öte yandan memur sendikaları 3600 ek göstergenin tüm memurlara uygulanmasını talep ediyor. 3600 ek göstergenin sadece polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerini kapsayan 1 milyon 600 bin kişiye uygulanacak olmasının diğer memurları küstüreceği uyarısında bulunan memur sendikaları 300 bin sözleşmeli personel konusunun da seçimden önce Meclis gündemine alınarak son soktanın konulmasını istiyor ve "Bu sistem kamuda çift başlılık getirdi, aileleri parçaladı" ifadesini kullanıyor.

Sefa Bilgitekin

Türkiye 

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.