"KİT'LERDE YENİ İSTİHDAM ALANLARI AÇACAĞIZ..."

"KİT'LERDE YENİ İSTİHDAM ALANLARI AÇACAĞIZ..."

BAKAN SARIEROĞLU BİZZAT AÇIKLADI! "KİT'LERDE YENİ İSTİHDAM ALANLARI AÇACAĞIZ..."

Taşeron işçilerin merakla beklediği başvuru sonuçları bazı kurumlarda açıklanmaya başladı. Taşeronların sınav heyecanı başlarken bir yandan da KİT'lerin kadro umudu devam etmekte. İşte taşeron işçilerin kadro yolundaki son durumu... 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Mamak İlçe Kadın Kolları Kongresinde, kadın kollarıyla birlikte önemli çalışmalar yaptıklarını vurguladı. "İşçiler art niyetli girişimlere alet edilmeye çalışıyor"

Bakan Sarıeroğlu, taşeron düzenlemesinin bazı kesimleri rahatsız ettiğine işaret ederek, "Sosyal medya üzerinde, özellikle WhatsApp grupları üzerinden yapılan algılarla çalışanlarımız farklı alanlara empoze edilerek bazı art niyetli girişimlere alet edilmeye çalışıyor. Buradan tüm çalışanlarımıza sesleniyorum; bunlara fırsat vermesinler. Oluşturulan bu gruplarda kimlerin olduğunu, neler görüşüldüğünü, duyarlı işçi kardeşlerimiz bizlere iletiyorlar.

Bu yapılan olumlu düzenlemeye gölge düşürmeye çalışanlara kimse fırsat vermesin." ifadesini kullandı. Taşeron düzenlemesinin büyük bir titizlikle hazırlandığına dikkati çeken Sarıeroğlu, düzenlemenin hazırlık aşamasının tüm bakanlıkların görüşü alınarak yapıldığını bildirdi. Sarıeroğlu, KİT’lerde çalışan taşeron işçiler için şunları söyledi: 

KİT'lerde çalışan taşeron işçilerin durumuna da değinen Sarıeroğlu, "KİT'lerde şimdi yeni istihdam alanları açacağız. O istihdam alanlarına taşeronda çalışan kardeşlerimizi geçirerek peyderpey o alanda da taşeronu sonlandırmak için çalışma içerisinde olacağız." diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.