Koç Holding Personel Alımı iş ilanları

Koç Holding Personel Alımı iş ilanları

Koç Holding Personel Alımı iş ilanları


Koç Holding personel alımı iş ilanları 2016 yılında yayımladığı, bankacı, hemşire, doktor, mühendis, stajyer gibi ilanları ile uygun pozisyonlara yerleştirecek personel alımı yapacaktır. Bu pozisyonlara alacağı personellerle ilgili olarak, belli başlı testlerden geçirebilecekleri 9 farklı aşama ile işe alım yolu bulunmaktadır. 

Bunlar kısacası kişinin kişisel özelliklerini ne kadar işiyle kaynaştıracağına bağlıdır. Öncelikle bir şirkette girişimcilik ile takım çalışması en önde gelecek özelliklerden birisidir.

 Bunların yanı sıra, iletişim, odaklılık, iş içerisinde kendini ve aynı ortamdaki çalışma arkadaşlarını da g eliştirebilen, yön belirleme yetisini kazanmış, oluşan farklılıklara en kısa sürede uyum sağlayabilme ve yönetimin gelişmesi gibi etkenler kişide test edilmektedir.  

Koç Holding personel alımı iş ilanları 2016 yılında yapılacak olan başvurular sonrası gerekli pozisyonlardaki alım şartları aşağıda kısaca belirtilmiştir. 

Engelli personel için alım şartı - En az lise mezunu olmak üzere en öncelikli olarak iletişim yeteneğinin kuvvetli olmasıyla beraber, takım çalışmalarına da yatkınlığı ön plandadır.  -

 Tercih edildiği üzere kasa ya da satış üzerinde deneyimli olması - Son olarak da yasalar gereği engelli kadrosuna uygun olması gerekmektedir. Sekreter için alım şartı - Öğrenimler de üniversite için gerekli bölümden mezun olma şartı ile iyi derecede İngilizce eğitiminin olması gerekmektedir. - Office programlarını son derece iyi bilmesi şart koşulur iken bunun yanında bu konuda en az 3 yıllık deneyim istenmektedir.  - Soma'da ikamet etmesi ile son olarak erkek adayların da askerlik ile ilgili görevlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir. Koç Holding İş İlanına Başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. http://www.kockariyer.com/is-ilanlari 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.