Kocaeli Kandıra Öğretmenevi Aso Müdürlüğü2 İşçi Alımı

Kocaeli Kandıra Öğretmenevi Aso Müdürlüğü2 İşçi Alımı

Kocaeli Kandıra Öğretmenevi Aso Müdürlüğü2 İşçi Alımı

Kocaeli Kandıra Öğretmenevi Aso Müdürlüğü yapılan ilanda 2 işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Son başvuru tarihi 21 Ekim 2016 olarak açıklanmıştır.Alınacak personel Kocaeli Kandıra Öğretmenevi Aso Müdürlüğü çalışacak olup 1 personel  Kandıra Öğretmenevi Garson (servis elemanı) olarak, 1 Aşçı olarak çalıştırılacağı belirtildi. Çalışma adresi olarak Kocaeli Kandıra Öğretmenevi Aso Müdürlüğü olarak belirtilmiştir.

Alınacak Garson (Servis Elemanı) 1 kişi için şartlar: En az ilköğretim mezunu olmak, Geçici ve tam süreli çalışacak olan personel İş kur (00003425567) iş ilanı no ile internet sitesinden son başvuru tarihi 21 Ekim 2016’ ya kadar yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak olan kişilerin daha önce konaklama ve otel hizmetleriyle ilgili Kamu Kurum ve Sosyal Tesislerde en az 1 yıl çalışmış olması ve hijyen belgesine sahip olması gerekmektedir.

Alınacak Aşçı 1 kişi için şartlar: En az ilköğretim mezunu olmak, Geçici ve tam süreli çalışıcak olan personel İş kur (00003425527) iş ilanı no ile internet sitesinden son başvuru tarihi 21 Ekim 2016’ ya kadar yapmaları gerekmektedir. Aşçılık usta belgesi olması şarttır. Aşçı kebap ve ızgara ustası olarak çalıştırılacak olup Sıcak yemek hazırlayabilecek, kebap ızgara ve döner hazırlayıp servise sunabilecek, soğuk meze hazırlayabilecek adaylar, Başvuru yapacak olan kişilerin daha önce konaklama ve otel hizmetleriyle ilgili Kamu Kurum ve Sosyal Tesislerde en az 1 yıl çalışmış olması ve hijyen belgesine sahip olması gerekmektedir.

Yayınlanan bu ilanlara kişisel durumu ‘’ normal ‘’ olanlarla birlikte TMY ( Terörle Mücadelede Yaralanan ) olanlarda başvurabilir. Talep Geçici olup Başvuru talep sayısının tamamı Noter huzurunda kuraya tabidir. İş Kur üzerinden iş ilan numaraları ile başvuru yapılacaktır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.