Kocaeli’de ihraç edilen öğretmen ve iki çocuğu Meriç’te boğuldu!

Kocaeli’de ihraç edilen öğretmen ve iki çocuğu Meriç’te boğuldu!

Kocaeli’de ihraç edilen öğretmen ve iki çocuğu Meriç’te boğuldu!

Meriç Nehri'nden Yunanistan'a gitmek isteyen kişileri taşıyan botun alabora olması sonucu KHK ile Kocaeli’de görevinden ihraç edilen öğretmen Ayşe Abdurrezzak ile iki çocuğu boğularak hayatını kaybetti 

Edirne’de Meriç Nehri üzerinden Yunanistan’a gitmek isteyen bir botta hayatını kaybedenlerin kimlikleri açıklandı. Nehirde ekiplerin yaptığı aramalarda iki çocukla birlikte üzerinden Ayşe (Söyler) Abdurrezzak adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı çıkan kadının cesedine ulaşıldı.

Edirne ile Yunanistan arasındaki sınırı oluşturan Meriç Nehri üzerinden karşıya geçmek isteyenlerin içinde olduğu bot salı sabahı saat 5 sıralarında alabora olmuştu.

Cesedine ulaşılan Ayşe Abdurezzak, Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ardından Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünden mezun olup öğretmen olduğu öğrenildi.

2005’te yine kendisi gibi öğretmen Uğur Abdurrezzak ile evlenen Ayşe Abdurezzak 8 Şubat 2017 tarihindeki KHK ile eşiyle birlikte Kocaeli’deki görevinden ihraç edildi ve meslekten atıldı.

Bottan gelen çığlıkları fark eden askerlerin haber vermesi üzerine Edirne AFAD ekipleri üzerinde Ayşe Abdurrezzak adlı kimlik taşıyan kadının cesedine ulaşmıştı.

Kadının botta bulunan çantasından çocukları 3 yaşındaki Halil Münir ve 11 yaşındaki Abdülkadir Enes’e ait kimlikler bulundu.

Kaynak: GazeteDuvar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.