Konya İl Sağlık Müdürlüğü daimi süreli kamu personeli alıyor

Konya İl Sağlık Müdürlüğü daimi süreli kamu personeli alıyor

Konya İl Sağlık Müdürlüğü daimi süreli kamu personeli alıyor

Konya İl Sağlık müdürlüğü daimi süreli Çocuk Gelişimi ve Eğitim elemanı ve Çocuk Bakıcısı alımı yapıyor. İŞKUR tarafından yayınlanan ilanda 1 adet Çocuk Gelişimi ve Eğitim elemanı ve 1 Adet Çocuk Bakıcısı alımı yapılacak. Başvuru yapacak adaylar 30 Eylül 2016 mesai bitimine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Çocuk Bakıcısı alımına başvurmak isteyen adayların; Lise ve Dengi okullardan Çocuk gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Bakımı, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümlerinden mezun olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavı Ortaöğretim düzeyinden en az 60 puan almış olmak gerekiyor. Alınacak personel daimi süreli çalıştırılacak. Başvuru yapmak isteyenler 30 Eylül 2016 mesai bitimine kadar İŞKUR şubelerinden başvurmaları gerekmektedir. Başvurular ikamet kaydı olmaksızın Türkiye genelinde alınacaktır. Başvuru linkini görüntülemek için TIKLAYINIZ. ( İŞKUR sistemine girmeden başvuru sayfasını görüntüleyemezsiniz)

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı alımını başvurmak isteyen adayların; Meslek Yüksekokullarının Çocuk Gelişimi bölümü, Sağlık Hizmetleri MYO’ların Çocuk Gelişimi bölümlerinden mezun olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavının Önlisans düzeyinden en az 60 puan almış olmak şartları bulunuyor. İlana başvurmak isteyen adayların Son başvuru tarihi 30 Eylül 2016 mesai bitimidir. İlanlara başvurular Türkiye genelinden yapılabilecektir. Başvuru linkini görüntülemek için TIKLAYINIZ.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.