KORONAVİRÜS ŞÜPHELİSİ HASTANEDEN KAÇTI!

KORONAVİRÜS ŞÜPHELİSİ HASTANEDEN KAÇTI!

KORONAVİRÜS ŞÜPHELİSİ HASTANEDEN KAÇTI!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde A.T. isimli kadın koronavirüsü şüphesi üzerine test yapılacağı sırada hastanenin izolasyon bölümü yerden kaçtı. Hastane yetkililerinin durumu polis ekiplerine bildirmesi sonucu ekipler harekete geçti. Sokak sokak aranan kadın 1 saat sonra hastaneye geri döndü.

 

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde A.T. isimli kadın koronavirüsü şüphesi üzerine hastanenin izole edilmiş ünitesinde gözlem altına alındı. Koronavirüsü testi için gözetim altına alınan kadın hastane görevlilerini atlatarak hastaneden kaçtı.

POLİSE İHBAR ETTİLER
Hastane yetkilileri İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı korona virüs salgını tedbirlerini kapsamında durumu polise bildirdi. Polis ekipleri hastane çevresinde, sokaklarda arama çalışması başlattı. Güvenlik tedbirleri kapsamında A.T.’nin ikamet ettiği adrese polis ekipleri yönlendirildi. Bölgede yaklaşık 1 saat aranmasının ardından hastaneye gelen kadın, hastane görevlileri tarafından izolasyon bölümüne alındı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLECEKLER
Öte yandan, sağlık görevlileri tarafından A.T.’ye başka bir kişi ile temasta bulunup bulunmadığı soruldu ve A.T. arkadaşının evine gidip geldiğini belirtti. Polis ekiplerinin bu bilgi üzerine şahsın temasta bulunduğu kişileri de korona virüs testi için hastaneye götüreceği belirtildi.


 
Olayla ilgili olarak çalışmaların ise devam ettiği bildirildi EGE HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.