Koronavirüse Yakalanan Emine Ün'ün Annesi

Koronavirüse Yakalanan Emine Ün'ün Annesi

Koronavirüse Yakalanan Emine Ün'ün Annesi Hayatını Kaybetti! 2 Doz Aşısını Olmuştu

Emine Ün 10 gün önce kendi sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile koronavirüse yakalandığını duyurmuştu.

Kendisiyle birlikte annesinin de test sonuçlarının pozitif çıktığını duyuran ünlü oyuncu sabah saatlerinde yaptığı paylaşımla annesini kaybettiğini duyurdu. 

EMİNE ÜN ANNESİNİ KORONADAN KAYBETTİ

Manken ve sunucu olan Emine Ün annesinin vefatına ilişkin açıklamada bulundu. Annesinin tedavi sürecinde çok zorlandığını ve yoğun bakıma alındığını ifade eden ünlü manken annesinin başka rahatsızlıkları olduğunu da söyledi. 

Kısa süre önce yaptığı paylaşımında annesinin rahatsızlıklarına dair bilgi veren Emine Ün "Herkesin var olan hastalıkları ve yaşı farklı fakat annemin çok ciddi kronik rahatsızlıkları var. Astım hastalığı, kalbinde stent ve çok çok ağır geçirdiği bir zatürre sorunu vardı. Bu sebepten annem çok hasarlı bir ciğere ve vücuda sahip olduğundan maalesef şu an çok ağır bir içinde" açıklamasında bulunmuştu.

Aşı iddialarına da yanıt veren Emine Ün hem annesinin hemde kendisinin aşılarını yaptırdığını ancak aşı yaptıranların da hastalığa yakalanabildiğini söyledi. Ün bu konuda "Annemin de, benim de aşılarımız yapılmıştı. 'Aşı olanlar asla koronavirüs olmayacak' diye bir şey yok. Sadece aşı olanlar genelde hastalığı daha normal şartlarda atlatabiliyor, o da kişiye göre değişebilen bir durum." ifadelerini kullanmıştı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum