KPSS 50 Puanla 170 Zabıta ve İtfaiyeci Başvuruları Başlıyor

KPSS 50 Puanla 170 Zabıta ve İtfaiyeci Başvuruları Başlıyor

KPSS 50 Puanla 170 Zabıta ve İtfaiyeci Başvuruları Başlıyor

170 kamu personeli alımı olarak itfaiyeci ve zabıta alımı başvuruları 6 Aralık 2018 de başlıyor. Zabıta alımı bay ve bayan olarak gerçekleşecek olup itfaiyeci alımı sadece bay adaylardan oluşacaktır. 

30 İtfaiyeci alımı için; Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak ve En Az (B-E) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak.

20 Zabıta alımı için; Herhangi Bir Ortaöğretim (lise) Programından Mezun Olmak ve En Az (B) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak.

26 itfaiye eri alımı için; Herhangi Bir Lisans Bölümünden Mezun Olmak ve En Az (B-E) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak.26 itfaiye eri alımı için; Herhangi Bir Önlisans Programından Mezun Olmak ve En Az (B-E) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak.

51 zabıta memuru alımı için; Lisans Düzeyinde Eğitim Veren Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama, Elektrik Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Veren Fakültelerin Veterinerlik, Bölümlerinden Mezun Olmak ve En Az (B) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak.

17 zabıta alımı için; Önlisans Düzeyinde Eğitim Veren Yüksek Okulların İnşaat Teknikerliği, Harita Teknikerliği, Makine Teknikerliği, Elektronik Teknikerliği Programlarından Mezun Olmak ve En Az (B) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak.

Başvuru istenilen belgelerle birlikte 12 Aralık 2018  günü saat 17.00’a kadar (mesai günlerinde 08:00-17:00 arasında) Trabzon Büyükşehir Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri (şahsen başvuru) gerekmektedir.

Trabzon 170 kamu personeli alım ilan kılavuzu için  tıklayınız

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

 İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum