KPSS 55 Puanla Ambulans Sürücüsü ve Antrenör Alınıyor

KPSS 55 Puanla Ambulans Sürücüsü ve Antrenör Alınıyor

KPSS 55 Puanla Ambulans Sürücüsü ve Antrenör Alınıyor

Yayınlanan iki farklı ilan ile KPSS 55 puan ile ve KPSS şartsız alımı yapılan kamu personel alımı ilanları bulunmaktadır. Alınacaklar ambulans sürücüsü, antrenör ve paramedik olarak görevlendirilecektir. Başvuracaklar ilan durumuna göre öğrenim durumları değişmektedir.

Ambulans sürücüsü alımını İstanbul Kadıköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü gerçekleştiriyor. Alıma ilkokul mezunu 30 ile 35 yaş aralığında olan askerliğini yapmış veya muaf olmaları gerekmektedir.

Başvurular 22 Aralık 2018 tarihi bitimine kadar öz geçmiş ile birlikte ilan kılavuzunda bulunan adrese CV şeklinde yapılacaktır. KPSS şartı aranmıyor.


Antrenör alımı için lisans mezunu olmaları ve KPSS 55 puanı bulunan adayların başvurusu alınacaktır. Lisans programlarından Antrenörlük Eğitimi bölümünden mezun olmak. Futbol Antrenörlüğü ve/veya Hokey Antrenörlüğü Belgesine sahip olmak.

İlk Yardım Eğitimi Belgesine sahip olmak. En az B Sınıfı Sürücü Belgesine sahip olması gerekmektedir. Başvuru başlamış olup 21 Ocak 2019 günü saat 17.00’ye kadar (mesai günlerinde saat 08:00-17:00 arasında), müracaatlarını yapabilirler. Ağrı / Eleşkirt Belediyesi adresindeki Eleşkirt Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacaktır.

Paramedik alımı için ön lisans mezunu olmaları gerekmektedir. KPSS şartı aranmamaktadır. Ayrıca askerlikle ilişiği bulunmayanların başvurusu kabul edilecektir. Alım bay veya bayan olarak yapılacaktır. CV doldurma yolu ile mail yöntemi 22 Aralık 2018 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmektedir. Alımı İstanbul Kadıköy belediyesi gerçekleştiriyor.

İstanbul Kadıköy Belediyesi ambulans sürücüsü ve paremedik alımı kılavuzu için TIKLAYIN!

Ağrı Eleşkirt antrenör alımı kılavuzu için TIKLAYIN!

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

 İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum