KPSS ADAYLARINA ÇOK ÖNEMLİ ÖSYM DUYURUSU!

KPSS ADAYLARINA ÇOK ÖNEMLİ ÖSYM DUYURUSU!

KPSS ADAYLARINA ÇOK ÖNEMLİ ÖSYM DUYURUSU!

ÖSYM’nin 21 Mayıs Pazar günü 2017- KPSS sınavına girecek adaylara yaptığı duyuru ise şöyle;

21 Mayıs Pazar günü uygulanacak olan 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu saat 10.00’da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09.45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

Eğitim Bilimleri Oturumu saat 14.30’da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 14.15’ten sonra adaylar sınav binalarına alınmayacaktır.

BİR UYARIDA ANKARA VALİLİĞİNDEN:

Ankara Valiliği’nden yapılan duyuru ise şöyle;21 Mayıs 2017 tarihinde Pazar günü Ankara (Altındağ, Çankaya ve Yenimahalle) civarında sabah erken saatlerde yapılacak olan güvenlik kontrolleri nedeniyle trafiğin yavaşlayacağı bilgisi edinilmiştir. 2017 KPSS A Grubu Öğretmenlik sabah oturumuna girecek adayların sınava en geç 09.45’te girebileceklerini düşünerek hareket etmeleri gerekmektedir.

KPSS DE ÇIKABİLECEK SORULAR ÖNEMLİ HABER BURAYA TIKLAYINIZ

YARINKİ KPSS DE SINAV SONRASI SORU VE CEVAPLARLA MEMURLARAHABER.COMDA OLACAĞIZ. SORU VE CEVAPLARI EN HIZLI BİZDEN ALACAKSINIZ. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.