KPSS şartı olmadan, 50 KPSS ile, 60 KPSS ile Kamu işçisi kamu personeli alımları

KPSS şartı olmadan, 50 KPSS ile, 60 KPSS ile Kamu işçisi kamu personeli alımları

KPSS şartı olmadan, 50 KPSS ile, 60 KPSS ile Kamu işçisi kamu personeli alımları

 Kamu Grubu Personel alım ilanlarını yayımlayan kurumlar Türkiye'nn farklı şehirlerinde bulunuyorlar. Bakanlık ve kurumların alt birimleri tarafından ilan edilen alımların listesini sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Kurum Kurum Liste

MSB Akaryakıt ve NATO Pol Tesisi, Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, EGM Ankara Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü, Diyarbakır Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Kayıhan Belediye Başkanlığı, Karacabey Belediye Başkanlığı, Senir Belediye Başkanlığı, Tarım Ve Orman Bakanlığı, Cimitekke Belediye Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Kalecik Öğretmenevi Ve ASO Müdürlüğü, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İdari Ve Mali İşler Daire, İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı.

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi söz konusu personel alım ilanlarında hem memur hem kamu işçisi alımları bulunuyor. KPSS şartı olmadan, 50 KPSS ile, 60 KPSS ile duyurulan bu alım ilanlarında yer alan açık kadrolar.


 Kadro Kadro Açık Pozisyonlar
Fotoğrafçı,Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi, Büro İşçisi, Telefon Santral Operatörü, Ziraat Mühendisi, Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı, Aşçı, Bulaşıkçı (Stevard), Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Aşçı Yardımcısı, Gıda Mühendisi, Temizlik Görevlisi, Elektrik Teknisyeni, Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni, Temizlik işçisi (el ile - cadde, sokak, park vb.), Şoför-Yük Taşıma, Endüstriyel Bakım Onarım Teknisyeni/Endüstriyel Elektronik Teknisyeni, Ahşap Doğrama Teknolojisi Teknisyeni, İnşaat Demiri Bağlama Ustası, Betonarmeci(İnşaat Kalıpçısı (Ahşap)), Mutfak Görevlisi, Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Garson (Servis Elemanı) Kuru Temizlemeci.

Söz konusu personel alım ilanları Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklar. Adaylar öncelikle haberimizin altında yer alan bağlantı üzerinden ilanlara ulaşacaklar. İlanlar arasında kendilerine uygun ilanları bulacak olan adaylar başvurularını elektronik olarak ya da kurumun belirlediği şekilde yapacaklar. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'ind maddesinde belirtilen şartları taşımak. Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.  657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak şartlarını sağlamaları gerekiyor. 

Haberinin altında yer alan bağlantı üzerinden İŞKUR İş İlanları Arama sayfasını açın. Burada yer alan İşyeri Türü yazan yeri bulun ve burayı Kamu olarak seçin. Daha sonra başka hiçbir alanı doldurmadan ara butonuna basın. 

İŞKUR İş İlanları için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.