KPSS Şartsız İşçi ve Memur Alınıyor

KPSS Şartsız İşçi ve Memur Alınıyor

KPSS Şartsız İşçi ve Memur Alınıyor

Öğretmenevleri, Belediyeler ve Sulama Birlikleri KPSS şartsız işçi ve memur alımı yapıyor, başvurusu devam eden ilanları yayınlıyoruz. 

Memur alımı ve işçi alımları olacak. Şartlar ve diğer koşullar neler? Hangi Pozisyonlarda Alım Var? İş başvurusu yapacak olan kişilerin en çok merak ettiği hususlar arasında, hangi pozisyonlarda alım olup olmadığı yer alıyor.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM OLACAK?

Alımın yapıldığı pozisyonlar; garson, işletmeci ve ziraat mühendisi, inşaat mühendisi, makara şoförü, kamyon şoförü, ekskavatör, Beko Loder operatörü gibi pozisyonlarda alım olacağı yönünde açıklamalar yapıldı.


Alımları Eskil Öğretmenevi Müdürlüğü; T.C Asar Sulama Birliği Başkanlığı, Vezirköprü Sulama Birliği, Aliağa Belediye Başkanlığı, Güneykaya Belde Belediye Başkanlığı, Senirkent Ovası Sulama Birliği yapacaktır.

Yukarıda verilen alanlar alımın yapılacak olduğu yerlerdir. İşkur tarafından sunulan ilanlarda aynı zamanda başvuru yapacak olan kişinin sağlaması gereken şartlar da söylenecektir. Buna göre hareket etmeniz durumunda, sorun yaşamadan direkt olarak başvurunuzun gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.Personel ve işçi alımı başvuruları için şartları detaylı inceleyerek, başvurunuzu şartlara uygun olmanız halinde istenen şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Seçiminiz sonrasında başvurunuzu yapabilirsiniz.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

 İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.