KPSS’ SİZ Büyükşehir Belediyeleri 25 Kamu Personeli Alımı

KPSS’ SİZ Büyükşehir Belediyeleri 25 Kamu Personeli Alımı

KPSS’ SİZ Büyükşehir Belediyeleri 25 Kamu Personeli Alımı

Tekirdağ ve Antalya Büyükşehir Belediyeleri 25 kamu personeli alımı olarak büro personeli, işçi ve şoför alımı yapacaktır.

Başvuracaklar KPSS’siz ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu olmaları gerekmektedir.Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı Belediye Başkanlığına yerleştirmek üzere 15 personel alımı yayınladı. Alınacaklar 9 kişi şoför, 2 kişi büro personeli ve 4 kişi işçi olarak alacaktır.

Başvurular 29 Kasım 2018 bitimine kadar yapılacak ilana şahsen başvuru kabul edilmektedir.

Şoför 9 kişi için; En az ilkokul mezunu, ağır vasıta ehliyetli (B, C, E), SRC belgesi ve erkek olma şartları aranmaktadır. İşçi alımında en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. İşçi alımında 3 kişi erkek ve 1 kişi bayan alımı yapılacaktır. Büro personeli 2 kişi erkek olması en az ön lisans mezunu olması ve bilgisayar programlarını iyi kullanıyor olması gerekmektedir.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Çerkezköy Belediyesine yerleştirmek üzere 10 personel alımı yayınladı. Başvuruları 2 Aralık 2018 bitimine kadar internet ortamında on-line CV ile yapılacaktır.Şoför 4 kişi alımı için en az ilkokul mezunu olması, askerlikle ilişiği bulunmaması ve E-B sınıfı sürücü ehliyeti olması gerekmektedir.

Atık toplayıcı 5 kişi için en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Büro elemanı 1 kişi için ön lisans mezunu olması, 40 yaşını doldurmamış olması ve askerlikle ilişkisi bulunmaması gerekmektedir.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

 İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum