KPSS’DE SON HAFTA TAKTİĞİ!!!

KPSS’DE SON HAFTA TAKTİĞİ!!!

KPSS’DE SON HAFTA TAKTİĞİ!!!

KPSS’DE SON HAFTA TAKTİĞİ!!!
 
KPSS’ye hazırlanırken Tarih, Coğrafya ve Vatandaşlığı çalışmış olsak dahi zamanla bir çok bilgiyi unutabiliriz. Bu nedenle KPSS’den önceki son bir hafta çok önemlidir. Genel Kültür derslerini tekrar etmek ve bununla birlikte soru çözerek iyi bir şekilde bilgilerin zihninize yerleşmesini sağlamanız gerekir. Hangi kaynaktan çalışmalısınız ki size kısa sürede tekrar etme olanağı sağlasın? Süper KPSS  Genel Kültür Notları bu noktada imdadınıza yetişecek. Her konu 1 çarşaf boy sayfada anlatıldığı için size benzersiz bir tekrar yapma kolaylığı sunacaktır.
-  Öncelikle Tarih,Coğrafya, Vatandaşlık derslerinden “1 çarşaf boy sayfada 1 konu” çalışıyorsunuz veya tekrar ediyorsunuz. Ardından konu ile ilgili sorular çözüyorsunuz.
-  Sınava bir hafta kala bir genel kültür soru bankası alıp her gün konuya yoğunlaşıp soru bankası bitirmeniz netlerinizde fark edilebilir bir artış sağlayacaktır. 
Soru çözerken Süper KPSS Çarşaf Boy Notları elinizin altında olacak.Böylece takıldığınız her noktada ilgili bölüme anında ulaşabileceksiniz. Çünkü her çarşaf sayfada 1 konu karşınızda olacak. Takıldığınız yeri direkt buluyor ve soru çözmeye devam ediyorsunuz. Cevabı bulmak için kitapların içinde zaman harcamayın. Süper KPSS Çarşaf Boy Notlarına paralel olarak soru çözülüp bilgileriniz  pratik bir şekilde tekrar edilerek tazelenmiş olur. Böylece sınava motivasyonunuz ve konsantrasyonunuz tam giriyorsunuz . Bu yöntemi uyguladığınız takdirde son bir haftada büyük bir atak yapmış olacaksınız.
 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.