Kredi ve Yurtlar Kurumu 1403 Memur alacak

Kredi ve Yurtlar Kurumu 1403 Memur alacak

Kredi ve Yurtlar Kurumu 1403 Memur alacak

Kredi ve Yurtlar Kurumu memur alımı yapacak. Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK 1403 memur alacağını duyurdu. KYK personel alımı başvuruları 22 Mart'ta başlayacak. Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü (KYK) tarafından 842 Kadın, 561 Erkek olmak üzere toplam 1403 memur alımı yapılacağı ilan edildi.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün yayınladığı ilana göre 1403 sözleşmeli Yurt Yönetim Memuru alımı için sözlü sınav yapılacak. KYK personel alımına başvurular 22 Mart 2016 tarihinde başlayıp 1 Nisan 2016 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını, Bakanlığın internet sitesinden Personel Alımı Online Başvuru Sistemi üzerinden internet ortamında yapabilecekler.

Başvuru yapabilmek için, Üniversitelerin en az 4 yıllık lisans düzeyinden mezun olmak, 5-6 Temmuz 2014 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekiyor.

KYK personel alımı sözlü sınavına katılmaya hak kazananların isim listesi ile sınav yer ve tarihleri 8 Nisan 2016 tarihinde KYK’nın ve Bakanlığın resmi internet adreslerinden ilan edilecek. KYK personel alımına ilişkin detaylı bilgiye ve il kontenjanlarına aşağıda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.KYK 1403 Yurt Personeli Alımı İlanı İçin Tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.