Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK 2018 başvuruları

Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK 2018 başvuruları

Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK 2018 başvuruları

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yurt başvuru tarihleri hakkında açıklama yapıldı.

Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) yurtlarından kalmak isteyen üniversite öğrencileri için başvuru zamanı açıklandı

2018 KYK YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

KYK tarafından yapılana açıklamada 2017-2018 eğitim öğretim dönemi yurt başvurularının Ağustos ayında alınacağı açıklandı

YURTLARDA İZİN HAKKI NE KADAR?
Öğrencilere, yükseköğrenim kurumlarının akademik takvimleri gereği verilen tatiller, hafta sonu (Cumartesi-Pazar), diğer resmi tatiller ve özel izinler hariç, bir öğretim yılında toplam 75 güne kadar izin verilebilecektir. Öğrenciler izinlerini parça parça kullanabileceği gibi bir defada izninin tamamını da kullanabilecektir.

ÖĞRENCİLERE BASLENME YARDIMI
Üniversiteli gençlerin ilk tercihi olan KYK, aile sıcaklığındaki yurtlarda barınma başta olmak üzere açık büfe yemek hizmetleri, tüm öğrencilere aylık 285 TL beslenme yardımı, 24 saat sıcak su, ücretsiz ve sınırsız İnternet hizmeti veriyor. Modern şartlara uygun olarak inşa edilen yurtlarda odaların içerisinde banyo-tuvalet, buzdolabı ve çalışma masası bulunuyor. Mevcut yurtlarda ise öğrencilere daha kaliteli hizmet vermek amacıyla yenileme ve iyileştirme çalışmaları hızla devam ediyor.

KYK YURT VE BURS BAŞVURULARI İÇİN TIKLAYIN... 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.