Küçük kardeşler öldü!

Küçük kardeşler öldü!

VAN'DA ÇIKAN YANGINDA İKİ KÜÇÜK ÇOCUK YANARAK CAN VERDİ!

Van’ın Erciş ilçesinde feci bir yangın çıktı. Ahşap evde çıkan yangında Havvanur ve Hiranur isimli iki küçük çocuk öldü. Kardeşlerin yangında hayatını kaybettiğini öğrenen anne Gamze Yıldız’ın acı feryadı yüreklere oturdu. İşte üzücü olayla ilgili detaylar…

 

Van’ın Erciş ilçesinde eşi şehir dışında olan Gamze Yıldız isimli kadın çocukları Havanur ve Hiranur’u evde bırakıp, yakındaki kayınvalidesinin evine su almaya gitti. Annenin su almaya gittiği sırada evde yangın çıktı. Yangında 4 yaşındaki Havvanur ile 3 yaşındaki Hiranur hayatını kaybetti. Çocuklarının öldüğünü öğrenen anne sinir krizi geçirerek, acı acı feryat etti. Görenlerin yüreğine oturan olayda yangını ailenin komşuları itfaiyeye ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri hemen çalışmalara başladı.
İtfaiye ekiplerinin çabalarından sonra söndürülen evden küçük kardeşlerin cansız bedenleri bulundu. Havvanur ve Hiranur’un cenazeleri, Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmalar başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.