Küçük kızın mektubu okul müdürünü yaktı

Küçük kızın mektubu okul müdürünü yaktı

İlköğretim 1. sınıf öğrencisi Lal Ege Nural, Başbakan Erdoğan'a mektup yazdı, sosyal medyada bir anda popüler oldu. Mektubunda okul müdürünü şikayet eden Nural, Başbakan Erdoğan'ın dikkatini çekmeyi başardı.

 

İstanbul Kadıköy Zühtü Paşa İlköğretim okulunda okuyan Lal Ege Nural isimli ilköğretim birinci sınıf öğrencisinin, ailesinden habersiz yazıp Başbakan Recep Tayyip Erdoğan a gönderdiği yardım talebi sosyal medyada çok popüler oldu.

Okul müdürünü basket sahasına girmelerine izin vermediği için Başbakana şikayet eden Minik Lal, 'sevgili Başbakan Recep Bey diye başladığı mektubunu Recep amca ifadeleriyle bitirdi. Küçük kız mektubunda 'Sevgili Başbakan Recep Bey, Bizim okul müdürü küçüğüz diye basket sahasında oynamamıza izin vermiyor.. Bu bizi çok üzüyor, sınıf olarak ağlıyoruz. Recep amca lütfen müdürümüzü tembihleyin. Bizim onlardan ne farkımız var, ben de senin gibi başkanım, yardım kolu başkan yardımcısıyım' ifadelerini kullandı.

BAŞBAKAN'DAN MÜDÜRE FIRÇA
Başbakan Erdoğan, Lal Ege Nural isimli öğrencinin mektubuyla ilgili konuştu ve şikayet edilen okul müdürünün yanlışını 'Affedilemez' olarak değerlendirdi.milliyet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum